KEŽMAN NE DA RAZVOD: Neće da oslobodi suprugu, uložio žalbu na presudu
Foto: Aleksandar Jovanović

PRAVNA ZAVRZLAMA

KEŽMAN NE DA RAZVOD: Neće da oslobodi suprugu, uložio žalbu na presudu

Stars -
Nakon što je sud odlučio da više nije u braku s Emilijom, Mateja iskoristio zakonsko pravo i oborio to rešenje, zbog čega je slučaj predat Apelacionom sudu

Mateja Kežman ne da slobodu supruzi Emiliji, s kojom je u brakorazvodnoj parnici, saznaje Kurir! Iako je donedavno bio u dvogodišnjoj vezi s Marijom Perković, koja mu je prošlog juna rodila sina Filimona, bivši fudbaler nikako da pristane na razvod od žene s kojom je u braku proveo 11 godina i s kojom ima troje dece - Lazara, Aleksandru i Jakova. Naime, kako smo saznali, na poslednjem ročištu sud je doneo odluku da se brak između Mateje i Emilije Kežman okonča i odredio je alimentaciju, ali je sportista oborio tu presudu pošto je iskoristio zakonsko pravo i uložio žalbu. Inače, on se i pre toga suprotstavio i izrečenoj privremenoj meri po kojoj je imao obavezu da svakom od troje dece plaća alimentaciju u iznosu od 300 evra mesečno.

Nikako da dočeka da bude slobodna žena...Emilija Kežman
Nikako da dočeka da bude slobodna žena...Emilija Kežman

Čudne odluke- Niko osim Mateje ne zna zbog čega nije prihvatio sudsku odluku o razvodu. Emiliji je svega više preko glave, jer je slobodna žena, a kao da nije pošto se zakonski još vodi da je u braku. Fudbaler je prethodne dve godine bio s Marijom u vanbračnoj zajednici koja je nedavno prekinuta, imaju i dete, ali Emiliji nikako da da slobodu. Više nikom ništa nije jasno, naročito što sa još uvek zakonitom ženom nije u najsjajnijim odnosima i komuniciraju samo zbog dece. Očigledno im je suđeno da ostanu u braku. Ko zna šta će se na kraju desiti, možda se i pomire - rekao je naš izvor.Novo suđenjeS obzirom na to da se Mateja žalio, njihova odluka o razvodu je poništena, a slučaj će biti upućen Apelacionom sudu, koji će doneti odluku.Pozvali smo Emiliju, koja je bila nedostupna, dok Mateja nije želeo da razgovara o svom privatnom životu jer smatra da je sve što je imao da kaže nedavno rekao za Kurir.

Traži svoj deoPODELA IMOVINEEmilija i Mateja će se u utorak ponovo sresti na sudu, ali ovoga puta će se raspravljati o podeli imovine koju je fudbaler stekao u braku. Emilija traži svoj deo kako bi obezbedila svoju decu koju je dobila u braku s Kežmanom. Ona se nedavno s njima preselila, ali i dalje žive kao podstanari na Vračaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track