ANA NIKOLIĆ BEZ PARA: 35.000 evra potrošila na letovanje i sređivanje stana?!
Foto: Instagram

Jedva čeka da počne da radi

ANA NIKOLIĆ BEZ PARA: 35.000 evra potrošila na letovanje i sređivanje stana?!

Stars -
Samo u Palermi ostavila je 5.000 evra, dok troškove sa Azurne obale ni samoj sebi ne sme da prizna, a ne bratu, koji je svakoga dana ispituje na šta je potrošila silne pare

Ana Nikolić vratila se sa letovanja bez prebijene pare. Pevačica je tokom boravka na Siciliji i Azurnoj obali potrošila poslednji dinar koji je imala te je bratu naredila da joj što pre nađe tezge kako bi opet mogla da funkcioniše.

"Još pre odlaska na more, Ana se poprilično istrošila opremajući stan koji je skoro pazarila. Samo za enterijer izdvojila je oko 30.000 evra. Pored toga, kupila je i auto, što joj je gotovo opustošilo štek sa novcem. Neposredno pre odlaska na more, žalila se prijateljici da je skoro sve pare potrošila, a još mora da ide na more na Siciliju i Azurnu obalu, što je pre toga uplatila", rekao je izvor blizak pevačici.Pevačicu je obilazak Palerma skupo koštao, budući da je to grad u kojem može dobro da se šopinguje, a već i vrapci na grani znaju da je Ana slaba na dobre krpice i skupe cipele. Samo u ovom italijanskom mondenskom letovalištu ostavila je 5.000 evra, dok troškove sa Azurne obale ni samoj sebi ne sme da prizna, a ne bratu, koji je svakoga dana ispituje na šta je potrošila silne pare.

Ono što je sigurno, Ana se u Beograd vratila bez prebijene pare i sad ne može da iščeka prvu tezgu kako ne bi morala da se zadužuje. Anin brat i menadžer nije se javljao na telefon kako bi potvrdio saznanja

Ana ispraznila i štek za nove pesmeOd svake tezge Ana Nikolić odvaja pare na stranu koje su namenjene za kupovinu novih pesama. Koliko joj je sada zagustilo, govori i činjenica da je i taj štek Ana ispraznila, te je umesto novih kompozicija pazarila nove krpice, tašne i cipele. Izgleda da se zgodna Paraćinka vodila time da nije važno šta pevaš, nego u čemu, pa će bar svoju publiku iznenaditi novim izgledom.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track