(VIDEO) ZATOČENIK HRVATICA: Boban Rajović napravio haos u bjelovarskom zatvoru!
Foto: PR

Voli ga region

(VIDEO) ZATOČENIK HRVATICA: Boban Rajović napravio haos u bjelovarskom zatvoru!

Stars -
Prve redove zauzele su devojke i toliko su se ''opustile'' uz Rajovićeve pesme i njegov prepoznatljivi ''hot dance'' da je zamalo on postao zatočenik

Bjelovarska diskoteka koja nosi ime po čuvenom najčuvanijem i najsigurnijem američkom zatvoru iz kojeg službeno nikad niko nije uspeo da pobegne, u petak veče bila je sve samo ne mesto iz kojeg bi neko želeo da pobegne.

Svi stolovi bili su rezervisani već do utorka te su zbog ogromnog inetersovanja klub je morao da iznese pomoćne stolove. U tome ne bi bilo ništa neobično da Rajović u Hrvatskoj ne nastupa skoro svakoga vikenda a puni klubovi samo dokazuju da on nije popularan samo u dijaspori nego i u regionu.

Prve redove zauzele su devojke i toliko su se ''opustile'' uz Rajovićeve pesme i njegov prepoznatljivi ''hot dance'' da je zamalo on postao zatočenik bjelovarskog Alkatraza. Žurka je potrajala do ranih jutarnjih sati a na društvenim mrežama sutradan osvanuli su komentari oduševljene publike uz konstataciju da je to bila najluđa žurka u istoriji bjelovarskog ''zatvora''.

http://www.youtube.com/watch?v=Mw0pi-_SRwU

Sutradan se Rajović zaputio u Sloveniju te je u prepunom ljubljanskom klubu Palatium napravio haos i raspametio Slovenke koje su ga nekoliko puta vraćale na bis i jedva ga pustile da završi koncert.

http://www.youtube.com/watch?v=C0_f5xl9XP8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track