Ovacije za Sašu Matića

Veče puno emocija

Ovacije za Sašu Matića

Stars -
Pevač u prepunom Sava centru održao koncert uz veliku podršku svojih kolega
1 / 9

Bravo!

Saša Matić je sinoć u prepunom Sava centru održao koncert za pamćenje. Sudeći po broju pevača i pevačica koji su ga podržali, može se pohvaliti titulom omiljenog kolege.

Tuča na početku

Pola sata posle početka koncerta izbio je manji incident u prvim redovima. Naime, jedan vidno alkoholisani obožavalac došao je u sukob sa čovekom koji se nalazio ispred njega, jer nije dobro video binu. Došlo je do fizičkog kontakta, ali obezbeđenje je reagovalo.
Koncert je počeo sa samo 15 minuta zakašnjenja, što potvrđuje Sašin veliki profesionalizam. Kad je izašao na scenu, publika ga je pozdravila petominutnim aplauzom, što se odavno nije desilo nekom umetniku na ovom mestu. S prvim akordima pesme „Anđeo čuvar“, Sava centar je bio na nogama. Jake emocije i poneka suza preplavile su dvoranu.
- Dobro veče, Beograde! Kako je lepo pevati za vas. Hvala vam što ste došli da uveličate ovo veče - pozdravio jeMatić svoje obožavaoce, a potom nastavio s hitovima, „Šta bi ti od mene još„, „Ja se ne predajem“, „Ruzmarin“, „Ne zovi, ne piši“...
Aca Lukas, Aco Pejović, Ivana Selakov, Dženan Lončarević i Rada Manojlović su se pojavili na sceni kao gosti, a od pomenutog velikog broja kolega koje smo videli nabrojaćemo samo neke: Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem, Filip Živojinović, Miroslav Ilić, Šaban i Goca Šaulić sa sinom Mihajlom, Neda Ukraden, Nikola i Marko Rokvić, Snežana Đurišić, Melina Džinović, Žika Jakšić i Dajana, Olja Karleuša sa suprugom Pecom i mnogi drugi.
U svakom slučaju, prošla noć je bez sumnje bila Sašina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track