Najnovije vesti

PRIPIT Vlado Georgiev vređao fotografe: Nemoj da bi me slikala sa čašom!
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco: Barba i dalje udara po alkoholu

PRIPIT Vlado Georgiev vređao fotografe: Nemoj da bi me slikala sa čašom!

Stars
Nemoj da si me hvatala i slikala sa čašom. Provalio sam te odmah. Pazi šta radiš, poručio Vlado pretećim tonom foto-reporterki koja je došla da isprati nastup
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Vlado Georgiev se i dalje ne odvaja od čašice! Iako je u nekoliko intervjua govorio da se rešio svog poroka, ekipa Kurira uverila se u suprotno. Na otvaranju jednog restorana u prestonici, pevač je tremu pred izlazak na scenu gasio viskijem.

U početku je delovalo kao da je Georgiev sjajno raspoložen i da su tri meseca boravka u rodnom Herceg Novom od njega učinila novog čoveka. Vlado se smešio, slikao s hostesama, ali nije dugo izdržao da bude pristojan. U jednom trenutku samo je poleteo sa šanka prema novinarima.

- Nemoj da si me hvatala i slikala sa čašom. Provalio sam te odmah. Pazi šta radiš - poručio je Georgiev, preteći foto-reporterki koja je s kolegama došla da isprati njegov koncert.

Nakon što je Vlado rekao šta je imao, mirno se vratio da uživa i pije žestinu u društvu nekoliko prijatelja.
Zbog incidenta s predstavnicima sedme sile, crnogorski pevač otkazao je ranije dogovorene izjave i samo je produžio ka sceni. Nastup je kasnio skoro sat vremena, ali je publika strpljivo čekala svog miljenika da izađe na binu.

- Ne mogu da nastavim koncert dok ne zamolim gospodu s kamerama da ne slikaju totale. Mi imamo top koji nam daje svetlo, a kad ga ugasimo, vi baš krenete da radite - rekao je Vlado.

Pevaču nisu samo smetali ljudi koju su radili svoj posao, već i parovi koji se ljube poneseni njegovim pesmama.

- U karijeri nisam video strastveniji poljubac. Umalo da se devojka preturi. Bilo je toliko simpatično i originalno da ću zamoliti konobara koji služi goste da vam celo veče služi piće na račun kuće - poručio je Georgiev.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...