TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Keba skinuo Lepu Brenu!
Foto: Dragan Kadić

Kojić učestvuje u šouu

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Keba skinuo Lepu Brenu!

Stars -
Pevač prihvatio ponudu da se takmiči u šouu, pa je kod kuće uvežbao mnoge imitacije, a želja mu je da se nađe u koži prve komšinice

Keba je spreman da uskoči u kožu svojih kolega.Dragan Kojić prihvatio je učešće u drugoj sezoni muzičkog šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, koji će uskoro početi da se emituje na TV Prva. Iako ima mnogo obaveza, on je u ovoj emisiji video šansu da publici pokaže još jedan svoj talenat - imitaciju. Keba bi najviše voleo da dobije priliku da već u prvim epizodama pokaže kako se snalazi kao Lepa Brena, pa je kod kuće uvežbao da je „skine“. Njemu prva komšinica nije preveliki zalogaj pošto se dugo druže i zna svaki njen pokret. A tu je i supruga Olja, koja ga pomno prati i ukazuje mu na greške koje on odmah ispravi.

Dobar imitator- Keba je dobar imitator i mnogo pevača skine u originalu. Pored toga što je duhovit i prihvata šalu na svoj račun, on jedva čeka da bude u tuđoj koži. Spreman je da prihvati svaki izazov i ništa mu neće biti teško. Kada je dobio ponudu da učestvuje u ovom takmičenju, prvo se konsultovao sa ženom, a onda je produkciji dao pozitivan odgovor - kaže naš izvor i dodaje da folker više voli da imitira svoje koleginice nego kolege.

Izlazi na crtu- Što se tiče vokalnih sposobnosti, Keba mnogima može da stane na crtu. On bi najviše voleo da imitira Lepu Brenu jer bi tada morao da pripremi dobru koreografiju, da obuje štikle, obuče mini-haljinu, stavi plavu periku i našminka se kao ona - kazao je jedan Kebin prijatelj za Kurir.Pozvali smo folkera za komentar, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Širi se spisakI IVAN JEVTOVIĆ IMITIRAU šouu TLZP učestvovaće i glumac Ivan Jevtović. I on uveliko vežba pevanje i scenski pokret. Pored njega i Kebe, učešće su zasad prihvatili i Tanja Savić, Jelena Gavrilović, Goca Lazarević, Bane Mojićević, Frano Lasić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja