HUMANO: Poznati igrali za dijabetičare
Foto: Kurir Štampano

Savo razbio Ivana u tenisu

HUMANO: Poznati igrali za dijabetičare

Stars -
Brojni pevači, sportisti i glumci učestvovali na zabavno-sportskom događaju, a na današnjoj ceremoniji biće im dodeljeni trofeji

Uprkos varljivom vremenu, brojne poznate ličnosti ukrstile su rekete na 12. Hugo Bos teniskom turniru, koji je juče održan na terenima TC „Novak“.Teniske egzibicije bivših reprezentativaca i šampiona zabavile su brojnu publiku i okupile veliki broj predstavnika diplomatskog kora u Srbiji, koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou uživaju u belom sportu. Na jednom terenu snage su odmerili glumac Dragan Jovanović i pevač Jovan Stefanović, dok su na drugom rekete ukrstili Savo Milošević i Ivan Gavrilović, koji je loptice prebacivao brzinom od 200 na sat, zbog čega se bivši fudbaler baš namučio da ga pobedi sa 6:0 u setovima.

Jelena i Žika Zana
Jelena i Žika Zana

Supružnici Jelena i Žika Zana pokazali su zavidno umeće jer su svoje protivnike savladali u rekordnom roku. Haris Džinović, koji je pre dva dana napunio 63 godine, igrao je tenis kao mladić i pokazao da je u odličnoj fizičkoj kondiciji. Za sportiste i ostale učesnike ovom prilikom je bilo obezbeđeno i merenje pritiska, kao i bogat švedski sto. Sredstva iz humanitarnog fonda turnira i ovoga puta će biti upućena udruženju Grada Beograda za borbu protiv dijabetesa Plavi krug, a najavljeno je pokretanje novog fonda za podršku mladim igračima i igračicama Srbije u svetskoj WTA i ATP konkurenciji.Ovaj događaj podržali su i Srđan Đoković, Bata Mirković, Srećko Jarić, Nigor, Slavkoni i drugi. Turnir se nastavlja danas u 10 sati, a tokom dana na centralnom terenu biće i ceremonija dodele trofeja.

Voli tenis... Dragan Jovanović
Voli tenis... Dragan Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja