Aleksa Jelić: Ne dopada mi se što su većina učesnika TLZP narodnjaci!
Foto: Story

Nova sezona

Aleksa Jelić: Ne dopada mi se što su većina učesnika TLZP narodnjaci!

Stars -
Pobednik prošlog polufinalnog dela emisije razočaran je što je 70 odsto novih učesnika sa folk estrade

Aleksa Jelić (37) je čovek koji je ostavio najveći utisak u prošlom serijalu "Tvoje lice zvuči poznato" iako nije pobedio. Ipak, novim učesnicima ovog rijaliti programa, pevač i plesač nije baš oduševljen.

"Mi smo postavili visok nivo u prošloj sezoni i nadam se da, ako novi takmičari ne uspeju da ga održe, barem uspeju da nas zabave", kaže Jelić. Pobednik prošlog polufinalnog dela emisije razočaran je što je 70 odsto novih učesnika sa folk estrade. Kaže da nema nameru da unizi nečiji stil, ali naglašava da mu se taj žanr uopšte ne dopada.

"Nadam se da ćemo se iznenaditi i da će učesnici pokazati skriveni talenat. Ipak, nije dovoljno da neko zna da peva. Najlakše je napraviti masku i obući štikle, ali morate da znate kako to da iznesete". kaže Jelić. On dodaje da mu je drago što televizija insistira na što više rijaliti programa koji su humanitarnog karaktera, a ujedno i zanimljivi publici.

"Narod se zasitio da samo sluša, on želi da vidi fenomenalnu scenografiju, boje, koreografije.. To ovaj šou svakako pruža", opisuje Jelić. Kako navodi, imao je želju da se nađe u ulozi Andree Bočelija, a pošto je bilo finale odlučio se za "eksplozivniji" nastup.

"Ima divnu mirnu numeru "Torna a surriento" ali ovo je veseo šou program pa sam se vodio onom "kad je bal nek' je bal". Mislim da bi u ovom serijalu njega mogao da odglumi Keba", kroz smeh priča finalista prošle sezone TLZP.

Aleksa sada menja Anu Štajdohar u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i to je prihvatio kao veliki izazov.

"U svetu šou biznisa sam tek šest godina i mislim da mi je ovo prava prilika da napravim kilometražu koju još uvek nemam. Posao mi se dopada ali i rad sa Ivanom jer je on divan duhoviti čovek", završava Jelić.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track