Psihoterapeut: Kristina se sveti sestri Aleksandri!
Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

Porodične svađe

Psihoterapeut: Kristina se sveti sestri Aleksandri!

Stars -
Trebalo bi da budete jako povređeni da biste se javno odrekli nekog rođenog, tvrdi psihoterapeut

Psihoterapeut Nebojša Jovanović objašnjava zašto je Kristina Kovač rešila da se preko Fejsbuka odrekne starije sestre Aleksandre.

"Kada neko takve stvari javno iznosi, neretko je slučaj da je u tom trenutku osetio veliki bes koji je tim putem iskalio. U svakom slučaju, tu ne postoji indiferentnost, već je u pitanju neki vid osvete. Da svi vide koliko je taj pojedinac povređen", objašnjava Jovanović, dodajući da javne ličnosti često neoprezno i ishitreno ostavljaju poruke za koje veruju da neće dospeti u medije.

Zavađene sestre Kristina i Aleksandra i dalje ne žele da za medije govore o svemu. Ni najmlađa Anja, za koju Kristina očekuje da će posle njenog posta na Fejbuku „sama otići iz njenog života, mada je realno to već učinila“, nije odgovarala na naše poruke. Zanimljivo je da je Aleksandra nakon Kristinine objave na Fejsbuku objavila fotografiju sa Anjom, verovatno želeći da poruči javnosti da njihov odnos niko neće pokvariti.

Ni njihov otac Kornelije ne želi da govori o svađi ćerki, ali ne odustaje od turneje s najstarijom Aleksandrom.

"Dragi prijatelji, s velikom radošću želim da vas obavestim da uskoro krećem na veliku turneju po Srbiji i regionu sa svojim ocem Kornelijem! Imaćete priliku da čujete sve najveće hitove jugoslovenske popularne muzike koje je napisao moj otac, kao i moju muziku u akustičnoj postavci klavira i glasa", napisala je Aleksandra pored fotografije iz detinjstva na kojoj pozira sa ocem.

Podsetimo, Kristina je navela da ju je uvredilo to što je Aleksandrin dečko Roman Goršek „javno pljuje“, a Aleksandra na to ne staje u njenu odbranu. Pevačica je napisala i da njenoj sestri smeta to što je ona osnovala porodicu i zapostavila karijeru.

"Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila... Moje dete, otkad se rodilo, dakle pet godina, skoro da nije imalo tetku, pa ju je onda šest meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih dana opet nema", napisala je Kristina.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track