GLASAJTE ZA MTV NAGRADE: Van Gog brani boje Srbije!
Foto: Kurir štampano

Rokeri u trci

GLASAJTE ZA MTV NAGRADE: Van Gog brani boje Srbije!

Stars -
Posle sedam godina otkako je beogradski rok bend doneo ovu prestižnu nagradu našoj zemlji, popularni sastav se naoštrio da fanove ponovo obraduje

Grupa Van Gog predstavnik je Srbije u trci za nagradu Best Adrija act na ovogodišnjem MTV EMA takmičenju, a konkurenti za istu kategoriju najboljeg u regionu su i bendovi iz Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

Posle sedam godina otkako je beogradski rok bend doneo ovu prestižnu nagradu našoj zemlji, popularni sastav se naoštrio da fanove ponovo obraduje i pokaže da je rokenrolu i dalje mesto na glavnoj sceni Srbije.

"Čast nam je da smo po drugi put nominovani za ovo priznanje. To nas motiviše da u što boljem svetlu razvijemo zastavu rok muzike i opravdamo očekivanja svih naših fanova, bez čije podrške ova nominacija neće dobiti krunu", rekao je vođa grupe Zvonimir Đukić Đule.

Publika bira pobednika glasanjem do 21. oktobra na sajtu MTV EMA http://adria.mtvema.com/vote#cat=best-adria.

Van Gogh u društvu najvećih svetskih muzičkih imenaPored Van Gogha, za "2014 MTV Europe Music Awards" u različitim kategorijama su nominovani i: Arijana Grande, Keti Peri, Eminem, Majlis Sajrus, Bijonse, Džastin Biber, Džastin Timberlejk i mnogi drugi, a ceremoniju dodele će voditi Niki Minjaž.

http://www.youtube.com/watch?v=tkFp7o_QOfU
(LJ. R/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track