DUET SA SLAVNIM DJ: Dijana Janković na putu ka svetskoj karijeri!
Foto: PR

Love is the air

DUET SA SLAVNIM DJ: Dijana Janković na putu ka svetskoj karijeri!

Stars -
Dijana je snimila duet sa poznatim rumunskim producentom Geo da Silvom i pesma će uskoro ugledati svetlost dana

Pevačica Dijana Janković rešila je da bude leđa uz leđa svetskim javnim ličnostima i mnogima pokaže da sve to može biti i u Srbiji.

Naime, Dijana je snimila duet sa poznatim rumunskim producentom Geo da Silvom. Prošlog vikenda u Temišvaru počeo je internacionalni projekat, u Massive studiju Jankovićeva je provela nekoliko sati kako bi snimila svoj deo za novi singl koji radi sa Lumia Brothers - "Love is the air".

Poznati DJ Geo da Silva, koji je stekao planetarnu slavu mnogobrojnim hitovima, a jedan od njih je svima poznata "J ll Do You Like A Truck", ovoga puta udružio je snage sa Dijanom ne bi li i ova pesma koja će uskoro ugledati svetlost dana postati hit kao i sve koje je do sada radio. Nova pesma će uskoro dobiti i spot, sniman u Beogradu, sa impresivnim budžetom za naše podneblje, a najavu za ovaj projekat već su pustile neke televizije u istočnoj Evropi.

"Naziv nove pesme je Ljubav u vazduhu i posle prvog slušanja možemo da kažemo da je gotovo siguran uspeh na istočno-evropskom tržistu. Blanko i Negro music - španska izdavačka kuća i jedan od evropskih lidera kada govorimo o muzici, već je potpisala predugovor, a objavljivanje projekta zajedno sa Lumia Brothers je jos jedan razlog za uspeh i privlačenje pažnje jer je pevačica nedavno najavila i izbacivanje nove modne linije u prodajnim objektima u Italiji, Austriji, i drugim evropskim zemljama", rekao je Geo da Silva.

"Ovo je ono što sam želela i polako mi se ostvaruje. Mislim i znam da će ovo biiti projekat koji će mi doneti mnogo nastupa i da će naša prva pesma "Love is the air" postati hit, jer ne sumnjam u njihov izbor pesama mada u svemu učestvujem pa sam tako i u ovome, uvek ima nečeg mog koje sad a već može ko me malo bolje poznaje i da prepozna u pesmi. Geo da Silva je čuo za mene i nazvao me. Bila sam srećna što je neko poput njega imao želju da snimi duet sa mnom, spojile su nam se energije i to će biti pravi bum i osveženje kako za uho tako i za gledanje. Ubrzo posle izlaska pesme ekranizovaćemo je tako da to bude nešto što će pomeriti granice kod nas", odgovara pevačica i dizajnerka Dijana Janković Didi.

http://www.youtube.com/watch?v=FSf45M3z9Tg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja