ACA LUKAS: Deci sam priznao da sam se drogirao!
Foto: Marina Lopičić

Otvoreno priča sa decom

ACA LUKAS: Deci sam priznao da sam se drogirao!

Stars -
Probao sam je jer nisam znao. Ja sam brži od interneta i moji klinci sve što su saznali o meni saznali su od mene, pa i za drogiranje, rekao je pevač

Aca Lukac (54) nikada nije vodio miran život, ali ne krije da je imao i poroke. Kako je otvoreno rekao, sa svojom decom ima odlične odnose i rekao im je da je koristio narkotike.

"Nije da sam se smirio. Ne mogu biti ništa drugo do onoga što jesam, ali valjda je mir došao s godinama. Dobio sam još jedno dete i sada stvarno uživam u odrastanju Viktorije (3). Stvorio sam super odnos i sa starijom decom, sa ćerkom Miljanom (23) i sinom Lazarom (18). Lepo su mi se složile kockice na svim poljima", rekao je Aca.

"Viktorija će sigurno da me pita jednog dana za sve što sam radio, ali moji stariji klinci to znaju. Stojim iza svega u životu. Za 99 odsto stvari se ne kajem, jer čovek iz svega treba da izvuče pouku. Rekao sam da je jedina greška bila droga. Ipak, probao sam je jer nisam znao. Ja sam brži od interneta i moji klinci sve što su saznali o meni saznali su od mene, pa i za drogiranje. Mislim da sam ja uvek sve mogao bolje da im objasnim. Ako sam odabrao da budem javna ličnost, a nisam cvećka, onda moram da snosim odgovornost i da objašnjavam šta se sme, a šta ne", rekao je Lukas.

Podsetimo, Lukas je trenutno angažovan u žiriju "Zvezda Granda" i, kako kaže, nije strog sudija.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja