UBUCILA SE: Ana Nikolić opet nabacila kilograme!
Foto: Damir Dervišagić

Problemi sa kilažom

UBUCILA SE: Ana Nikolić opet nabacila kilograme!

Stars -
Dešavalo joj se da se za samo mesec dana ugoji više od deset kilograma, pa smo imali priliku da vidimo Anu u izdanjima od zanosne zgodnice do prave buce

Pevačica Ana Nikolić odlično se provodila se na koncertu Dragane Mirković, a kako se već nedeljama spekuliše da se bori sa viškom kilograma, to je i pokazala. U čipkastoj suknji virile su popunjene noge, a i kratka majica otkrivala je malo salca na stomaku.

Ana definitivno nema komplekse i dobro se oseća u svojoj koži i ne krije svoje obline.

Pevačica je oduvek imala problema sa kilogramima. Dešavalo joj se da se za samo mesec dana ugoji više od deset kilograma, pa smo imali priliku da vidimo Anu u izdanjima od zanosne zgodnice do prave buce. Nikolićeva je naučila da se nosi s viškom kilograma, ali da je tako lepša i sebi i svojim bivšim momcima.

"Istina, najbolje izgledam sa 54 i 55 kilograma, ali toliko sam imala samo u srednjoj školi. Sa 57 do 60 kilograma takođe lepo izgledam. Čak sam sebi, a i svim svojim bivšim muškarcima, lepa kad se malo ugojim, tada sam jedrija u licu. Sa više od 60 kilograma na televiziji izgledam kao mali sportski tenk", izjavila je svojevremeno Ana.

(EPK/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track