IZA KULISA ŽURKE STORIJA: Cakana se srušila pred suprugom i kolegama!
Foto: Luka Sarac

Pevačici pozlilo na devetom rođendanu magazina

IZA KULISA ŽURKE STORIJA: Cakana se srušila pred suprugom i kolegama!

Stars -
Dragica Radosavljević izgubila je svest nakon što joj je pao pritisak, pa je Hitna pomoć brzo intervenisala i sada se oseća dobro

Dragica Radosavljević Cakana onesvestila se na glamuroznoj proslavi koja je, u sredu uveče, upriličena u hotelu „Moskva“ povodom devetog rođendana magazina Stori. Pevačica je na zabavu došla odlično raspoložena, ali je u jednom trenutku izgubila svest nakon što joj je pao pritisak i pala je u nesvest.

Cakanin suprug Nebojša Negić, Aco Pejović, Dejan Lutkić, Ognjen Radivojević i urednik magazina Saša Tošić odmah su pevačici pritekli u pomoć i izneli je na svež vazduh. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je Dragicu prevezla do zdravstvene ustanove, gde je primila infuziju.

- Žao mi je što se to dogodilo jer nisam ostala da uživam u divnom društvu i još boljoj zabavi. Međutim, pritisak mi je bio nizak i odjednom mi se slošilo. Prijatelji i suprug su primetili da ću pasti u nesvest, stavili su me na stolicu i odmah odveli napolje - priseća se pevačica i nastavlja:- Kada sam se osvestila, oko sebe sam videla mnogo lepog muškog sveta, koji je bio zabrinut. Svež vazduh mi je prijao, a ubrzo je došla i Hitna pomoć, koja me je prevezla do ambulante, gde su mi dali infuziju. Nakon terapije sam se osećala mnogo bolje, a rezultati su pokazali da je sve u najboljem redu. Ja već od sutra nastavljam sa obavezama i nema razloga za brigu - poručila je Radosavljevićeva za Kurir.

Mladost-ludostALEKSA SMUVAO ANABELINU ĆERKUAleksa Perović prošetao je Lunu Đogani, ćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Finalista Iks faktora nedavno je započeo druženje sa Đoganijevom, pa je odmah pozvao da mu bude pratnja na ovom glamuroznom događaju. S obzirom na to da je ona pristala bez razmišljanja, možda će ubrzo osvanuti informacija da su u vezi.

Stara ljubavVESNA ZMIJANAC PROŠETALA BIVŠEGPevačica je obnovila vezu sa šesnaest godina mlađim operskim pevačem Nikolom Mijailovićem, koja je počela davne 2009. godine! Folkerka i Nikola pre dve večeri zajedno su se pojavili na žurki, a ona je ovim potezom definitivno stavila tačku na vezu sa Željkom Rstićem.

Bez gaćicaSEKA POKAZALA GOLU GUZUSvetlana Seka Aleksić napravila je pravu pometnju kada se na proslavi pojavila u providnoj haljini, koja je u prvi plan istakla njene glavne adute - guzu i grudi. Blicevi foto-aparata sevali su na sve strane oko popularne pevačice, čija je pozadina još više došla do izražaja u svečanoj crnoj toaleti, ispod koje nije nosila donji veš.

PomirenjeKUBURA I MARIJA DOŠLI ODVOJENO, OTIŠLI ZAJEDNOMarija Savić Srećković na rođendan je došla sa drugaricom, pa joj se kasnije pridružio i suprug Aleksandar Srećković Kubura. Uprkos tome što ju je glumac prevario sa Petrom Radivojević, fitnes instruktorka se nada da će njihov brak opstati, pa je odlučila da mu da poslednju šansu. Oni se ponašaju kao da se među njima ništa nije dogodilo.

KomplikacijeNINA SE NAMUČILA SA PREDUGOM HALJINOMNina Badrić se baš namučila sa haljinom, koja je bila i te kako provokativna. Hrvatska pevačica bila je oduševljena toaletom, koju je sašila specijalno za rođendan Storija. Međutim, imala je velikih problema jer se haljina vukla po zemlji i kačila za sandale.

SoliralaDAJANA DOŠLA NA ŽURKU BEZ ŽIKEPop pevačica Dajana Jakšić pojavila se na proslavi bez supruga Saše Žike Jakšića. Ona je na zabavu došla u društvu Ace Lukasa i njegove žene Sonje. Budući da se gotovo nikad ne razdvajaju, ovo je izazvalo brojne komentare prisutnih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track