Lepa Brena tamani kajmak na Zlatiboru

Pevačica pobegla od gužve

Lepa Brena tamani kajmak na Zlatiboru

Stars -
Doručak: uštipci, kajmak i sir, napisala je gazdarica „Grand produkcije“ ispod fotografije koju je postavila na društvene mreže

Pauzu u snimanju emisije „Zvezde Granda“ Lepa Brena je iskoristila da skokne do Zlatibora.

Odsela je u svom apartmanu, u koji odlazi već godinama, a društvo joj pravi sestra Faketa, zet Zoran, koji su doputovali iz Kanade, gde žive, i najbolja prijateljica Kata, od koje se gotovo ne odvaja. Pevačica je rešila da slobodne dane provede daleko od Beograda, pošto su zbog priprema za vojnu paradu mnoge ulice blokirane i velika je gužva u saobraćaju. Da se ne bi nervirala čim sedne u automobil, Brena se spakovala i otišla na Zlatibor, gde pronalazi mir koji u gradu nema. Svakog dana prepešači po nekoliko kilometara, uživa na svežem vazduhu i opušta se uz lokalne specijalitete. Lepa Brena se na Tviteru pohvalila svojim jelovnikom:

- Doručak: uštipci, kajmak i sir - napisala je gazdarica „Grand produkcije“ ispod fotografije koju je postavila na društvene mreže.Ovoga puta s pevačicom na odmor nije krenuo suprug Slobodan Boba Živojinović, koji je ostao u Beogradu zbog obaveza, ali uskoro će biti zajedno jer se Brena vraća kući već za nekoliko dana.(S. A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track