KRISTININ POKUŠAJ POMIRENJA: Rasplakala sam se zbog Aleksandrine pesme!
Foto: Kurir Štampano

Sestre Kovač pred rešavanjem nesuglasica

KRISTININ POKUŠAJ POMIRENJA: Rasplakala sam se zbog Aleksandrine pesme!

Stars -
Isplakah se ja živa. Ovu pesmu napisala sam na mamin tekst, posvećen nama, njenim ćerkama, napisala je Kristina Kovač na Tviteru

Kristina Kovač izazvala je porodični skandal kad se nedavno javno odrekla svoje starije sestre Aleksandre Kovač. Međutim, kao da se pokajala za svoje postupke jer je na Tviteru napisala da se rasplakala kada je slušala sestru kako peva pesmu koju je ona napisala.

"Isplakah se ja živa. Ovu pesmu napisala sam na mamin tekst, posvećen nama, njenim ćerkama. Danas sam je prvi put čula usima i dušom majke", napisala je Kristina na Tviteru i postavila video snimak pesme "Ovde ti je dom" koju izvodi njena sestra Aleksandra.

Podsetimo, u statusu na svom Fejsbuk profilu srednja ćerka Kornelija Kovača napisala je da je uzrok razdora među njima Aleksandrin emotivni partner (Roman Goršek).

Foto Kurir
Foto Kurir

"Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže g.vnima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni", pisalo je u statusu mlađe sestre Kovač.

http://www.youtube.com/watch?v=6uHYPdm5CSs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track