Dejanu Živković šutnuo dečko zbog druge!

Manekenka ponovo samuje

Dejanu Živković šutnuo dečko zbog druge!

Stars -
Bivša devojka Vladimira Stojkovića i Vlade Mandića poslednjih dana proživljava pakao jer joj je raskid teško pao, pa utehu pronalazi u noćnom provodu

Dejanu Živković navodno je ostavio dečko Jovica Vukotić (34) iz Crne Gore zbog druge devojke, u koju se zaljubio do ušiju, saznaje Kurir. Bivša devojka Vladimira Stojkovića i Vlade Mandića poslednjih dana proživljava pakao jer joj je raskid teško pao, pa utehu pronalazi u noćnom provodu kako bi što pre prebolela bivšeg momka. Manekenka je celo leto provela kod njega u Dobroti, pa su mnogi slutili da će se uskoro venčati, međutim od toga definitivno nema ništa.

- Dejana i Jovica imali su lepu vezu, ali poslednjih mesec dana im je zahladneo odnos. Njemu se svidela jedna druga devojka i baš je zagrejan za nju. Manekenka se na sve načine borila da ga ne izgubi, ali nije vredelo - otkriva naš izvor i dodaje da su njih dvoje i dalje u kontaktu.Ovim povodom pozvali smo manekenku, koja se iznenadila što smo je pozvali ovim povodom.

- Molim? Odakle vam to? Mi smo još zajedno! Recite mi ko vam je to rekao - rekla je Živkovićeva i prekinula vezu.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja