NAJMLAĐI ĐOKOVIĆ STIGAO KUĆI: Jelena izvela sina iz bolnice bez Novaka!
Foto: Nemanja P

Kurir u Monte Karlu

NAJMLAĐI ĐOKOVIĆ STIGAO KUĆI: Jelena izvela sina iz bolnice bez Novaka!

Stars -
Pošto je Đoković morao da otputuje u Pariz zbog masters turnira, njegovu ženu i malog Stefana iz bolničkog centra „Princeza Grejs“ izveli tašta i tast

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, napustila je sinoć porodilište „Princeza Grejs“ sa sinom Stefanom, ali prvi teniser sveta nije bio s njima. Njih su oko 19 časova iz bolnice, koja se nalazi u širem centru Monte Karla, izveli Jelenini roditelji Vera i Miomir Ristić, što je zabeležila i ekipa Kurira, koja se u Monte Karlu nalazi od 21. oktobra, kad je na svet stigao Đoković junior.Kako saznajemo, Nole se od subote nalazi u Parizu, gde ga očekuje masters turnir, ali je sve vreme na telefonskoj vezi sa svojom porodicom.Jelenin otac je unuka i ćerku prevezao luksuznim „audijem“ sa zatamnjenim staklima na kojem su stajali inicijali porodice Đoković. Pored Ristića, Jelenu i Stefana čuvalo je privatno obezbeđenje, ali i policija, koja ih je sprovela do zgrade u kojoj žive.

Izneli poklone i stvari... Vera i Miomir Ristić
Izneli poklone i stvari... Vera i Miomir Ristić

Pre nego što je na sporedan ulaz bolnice izašla Jelena, njeni roditelji su izneli stvari u koferima, kao i brojne poklone i cveće koje je novopečena mama dobila povodom rođenja sina. Ponosni deda je gurao kofere, dok je baka u naručuju nosila orhideje, inače omiljeno Jelenino cveće.Autom su se direktno odvezli do garaže u zgradi u kojoj žive, iz koje su se popeli u stan, gde ih je sačekala Jelenina sestra Maja, koja će pomagati u odgajanju svog sestrića.

Široke rukeNOLE ČASTIO MEDICINSKE SESTRE!Đoković je, prema rečima zaposlenih u bolnici, bio vrlo darežljiv prema osoblju. Odmah nakon rođenja Stefana medicinskim sestrama koje su brinule o njemu i Jeleni dao je skupocene poklone u znak zahvalnosti što se lepo ophode prema njegovoj porodici. Inače ga u Monte Karlu svi znaju i sa osmehom pozdravljaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track