SALE O ZVEZDAMA GRANDA: Moji favoriti nikad ne pobeđuju!
Foto: Dragan Kadić

Otkriva nove pevače

SALE O ZVEZDAMA GRANDA: Moji favoriti nikad ne pobeđuju!

Stars -
Nikada ne govorim njihova imena, da se ti takmičari ne bi osećali povlašćeno u odnosu na druge, a i da ih ne bi pominjanjem favorizova, rekao je Popović

Takmičenje "Zvezde Granda" može da se promeni na sto načina: nova scenografija, pravila, televizija, žiri... ali ne bi bilo isto samo bez jednog čoveka - Saše Popovića. O poznanstvu sa njim sanjaju hiljade pevača, jer je u njegovim rukama moć da ih plasira na estradno nebo, na kojem se svakodnevno pojavi neka nova zvezda.

Sa druge strane, Saša već godinama obilazi zemlju i region u potrazi za dobrim pevačima. Prema kvalitetu takmičara koje imamo priliku da gledamo i slušamo ove sezone, čini se da su ovi prostori veoma plodni, barem kada je pevački talenat u pitanju...

"Ovogodišnji kandidati su zaista sjajni. Svi odlično pevaju, što je najvažnije. Verujte mi, obilazim zemlju i region poslednjih deset godina u potrazi za talentima. Nema tog ko zna da peva, a da nije kod nas ili nije makar bio kod nas. Potpuno odgovorno tvrdim – ovogodišnji kandidati su odlični!

Imate li favorite?- Još je rano govoriti o favoritima, ali da, svake godine imam favorite. Nikada ne govorim njihova imena, da se ti takmičari ne bi osećali povlašćeno u odnosu na druge, a i da ih ne bi pominjanjem favorizovao. S druge strane, bar do sada, moji favoriti nikada nisu pobedili u takmičenju.

Zašto ne puštate dalje takmičare koji dobiju pet glasova stručnog žirija?- Pa takve su naše propozicije. Neophodan je baraž, jer u emisiji prolazi samo pet kandidata. Jer, ako recimo, njih deset dobije po pet glasova kako odlučiti ko će proći dalje?!

Kakva treba da bude zvezda „Granda“?- Osim što su dobri pevači, zvezde „Granda“ su dobra deca, lepo vaspitana, imaju sjajan odnos, pun poštovanja prema starijim kolegama, ali i prema publici. Pa pogledajte Baneta Mojićevića, Radu Manojlović, Milicu Todorović… I sve ostale da ih ne nabrajam...

Da li se rasprave između članova žirija nastave i posle emisije?- To su konstruktivne rasprave koje su veoma dobre jer u njima učestvuju ljudi koji imaju ogroman kredibilitet i fenomenalne karijere iza sebe. Posle emisija umemo do duboko u noć da komentarišemo nečije pevanje!

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track