Najnovije vesti

MILICA TODOROVIĆ: Ne delim momka ni sa kim, Miloš je slobodan!

Neće da se pravda

MILICA TODOROVIĆ: Ne delim momka ni sa kim, Miloš je slobodan!

Stars
Dovoljno ponosa imam da ne delim svog momka ni sa kim, čak ni u mislima. Ja sam slobodna devojka, ja sam njega upoznala kao slobodnog momka

Pevačica Milica Todorović, posle napisa u medijima o njenoj ljubavnoj romansi sa koreografom Milošem Paunovićem, otkrila je da je njen dečko već bio slobodan kada ga je upoznala.

"Dovoljno ponosa imam da ne delim svog momka ni sa kim, čak ni u mislima. Ja sam slobodna devojka, ja sam njega upoznala kao slobodnog momka. Stvarno neću da se pravdam, ali nailazim na neke komentare gospođa koje se pitaju kako mogu da budem sa oženjenim muškarcem", rekla je Milica u emisiji "Exkluziv magazin"

"Miloš i ja smo se upoznali pre nekoliko meseci. Totalno smo različiti, ali se duše sretnu. Ovo je prvi put da govorim o svojoj vezi o kojoj su izneli mnoge neistine. Žao mi je što je moje ime zloupotrebljeno u toj meri i žao mi je što sam iskorišćena za nečiji PR", zaključila je Todorovićeva.

Podsetimi, Miliš sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović ima petomesečnog sina i ona je medijima izjavila da su njih dvoje još u braku.

Epk/Opera

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...