Pobili se Vlada i Raša!

Pobili se Vlada i Raša!

Stars -
Srpski maneken Vladimir Vuksanović i mister Hrvatske Radovan Stošić potukli se zbog Makedonke Aleksandre Nakove

Stara ljubav zaborava nema!Vladimir Vuksanović i Radovan Stošić zaratili su na Kostariki zbog Aleksandre Nakove, inače bivše Vuksanovićeve devojke, kaže za Kurir jedan od producenata rijalitija „Survajver”.

Na početku šoua ništa nije nagoveštavalo da će se situacija odvijati u ovom smeru, i izgledalo je da Vladimir neće preterano mariti za Aleksandru, ali ispostavilo se da je njegov ego previše jak.- Kad su se Aleksandra i Radovan spojili, Vladimir je pobesneo, a rivalstvo između njega i Stošića bilo je više nego očigledno - otkriva naš sagovornik.

Tokom svakog razgovora između srpskog manekena i mistera Hrvatske na pustom ostrvu sevale su varnice, a jedan se završio neslavno.

- Koji ku.ac glumiš frajera - prosiktao je Radovan.- Pokazaću ti ja ko i šta glumi - uzvratio mu je Vlada ljutito.Započelo je gurkanje, koje je ubrzo preraslo u hvatanje za gušu. Sevnula je i poneka pesnica pre nego što je između njih dvojice stala devojka iz produkcije, s kojom će Vladimir nešto kasnije postati veoma blizak.

Produkcija nije kaznila Vuksanovića i Stošića, a oni su ratne sekire zakopali neposredno pred kraj snimanja „Survajvera”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track