SKINULA SE: Golišava Romana osolila se i bez mora!
Foto: Printskrin

I u novembru u bikiniju

SKINULA SE: Golišava Romana osolila se i bez mora!

Stars -
Pevačica boravila u Subotici i rešila da poseti slanu sobu, gde se igrala dečjim rekvizitama

Romana Panić ne može da se navikne na činjenicu da je leto daleko iza nas, pa u slanoj sobi pokušava da nadomesti miris mora.

Pevačica je otišla i korak dalje, pa je načisto podetinjila i zanela se igrajući se dečjim igračkicama kao da je baš u pesku. Lopaticom je sipala usitnjenu so čas u kantice, čas svuda po sebi. S obzirom na to da joj je ten preplanuo (verovatno jer ga održava u solarijumu), sunce joj je u ovoj akciji najmanje nedostajalo. Svoje zgodno telo u bikiniju uspela je da prikaže i u zatvorenoj slanoj sobi, pa je fotografije kasnije podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži.

Kao povod za ovakvo uživanje u jednom hotelu u Subotici poslužio joj je odlazak u najseverniji grad u Srbiji kako bi ugovorila tezgu za Novu godinu.

- Tačno je da ću pevati u Subotici za doček 2015. godine, a kad sam već bila tamo, iskoristila sam priliku da se malo i relaksiram - kaže pevačica za Kurir.

U najluđoj noći Romana će, dakle, zabavljati Subotičane, a koliko će ih koštati njen novogodišnji nastup, pevačica nije želela da otkriva.

(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track