OBRAČUN U PODGORICI: Danijela Vranić odbranila bend od pijanog mladića!
Foto: Damir Dervisagic

Bez straha

OBRAČUN U PODGORICI: Danijela Vranić odbranila bend od pijanog mladića!

Stars -
Stala je ispred svojih muzičara kako bi ih odbranila i otela mikrofon pijanom mladiću iz ruku

Pevačica Danijela Vranić zaštitila je svoj bend kada je jedan pijani mladić izašao na bini i oborio mikrofon i počeo da lupa po bini.

Naime, pevačica nije ni slutila da će joj se rođendanski nastup u Podgorici pretvoriti u pravi haos. Vranićeva je nastupila je u petak veče u jednom podgoričkom kafiću kada je na binu izleteo pripiti muškarac, a ona je spremno odreagovala u trenutku.

"Danijela je stigla dva sata pre zakazanog nastupa u klub. Bila je raspoložena i vesela jer joj je baš te večeri bio rođendan. Sedela je sa svojim prijateljima i muzičarima, a kada se klub napunio ona je izašla na binu i oduševila publiku svojom spontanošću", otkrio je izvor.

"Nakon fenomenalnog nastupa i ovacija koje je doživela na sceni, Danijela je napravila predah, a za to vreme nastupao je DJ. U međuvremenu njoj su stizali buketi cveća i flaše skupocenog šampanjca kao rođendanski pokloni. Taman što su muzičari izašli na binu kako bi Danijela nastavila sa drugim blokom pesama, na scenu je izašao vidno alkoholisan mladić koji je oborio stalak i mikrofon koji je inače više puta udario u binu. U tom trenutku Danijela je ustala kao prava lavica i svi su bili u potpunom šoku.

Reagovala je kao pravi muškarac. Stala je ispred svog benda kako bi ih odbranila, otela mikrofon pijanom mladiću iz ruku i okrenula se ka momcima koji je prate. U tom trenutku dotrčalo je obezbeđenje koje je sklonilo mladića sa bine. Zbog neprijatnosti koju je doživela ona je zajedno sa svojim bendom napustila klub jer nije želela da ugrozi sigurnost svog tima", rekao je izvor.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track