(VIDEO) ŠTA ĆE REĆI SALE: Pevao pesmu poznatog brata i ispao iz Pinkovih zvezda!

Obrukao ga

(VIDEO) ŠTA ĆE REĆI SALE: Pevao pesmu poznatog brata i ispao iz Pinkovih zvezda!

Stars -
Mislim jednostavno da nije ova druga interpretacija bila za pet. Prva je bila posebna, tanana, slatka, pitka, nesvakidašnja i zato sam dao od sebe čistu peticu, ali ovo nije bilo za pet, ne na onom nivou, rekao je Haris

U emisiji Pinkove zvezde nastupio je i Vladimir Cvetković, rođeni brat jednog od osnivača Tropico Benda, Aleksandra Saleta Cvetkovića!

Vladimir je već u poslednjim trenucima pesme „Nisam te se nagledao“ uspeo da osvoji svih pet članova žirija. Kako su primetili da Vladimiru više leži zabavna muzika, žiri je bio nestrpljiv da čuje i zabavnu pesmu.

Odabrao je pesmu „Sve moje zore“. Sve do samog kraja pesme, situacija je bila savršena za Vladimira, ali je Haris, u poslednjim taktovima pesme, odlučio da povuče svoj glas i spusti stolicu dole!

„Nemoj da se ljutiš na Harisa. Mislim da je Haris bio u pravu. Ako hoćemo da zadržimo kriterijume koje imamo od početka, mislim da je Haris bio u pravu“, zaključio je Miroslav.

Haris je takođe objasnio svoju odluku:„Mislim jednostavno da nije ova druga interpretacija bila za pet. Prva je bila posebna, tanana, slatka, pitka, nesvakidašnja i zato sam dao od sebe čistu peticu, ali ovo nije bilo za pet, ne na onom nivou“, dodao je Haris.

Kako je bilo deset takmičara sa pet glasova, Vladimir nije uspeo da izbori plasman u sledeci krug takmičenja. Ostaje mogućnost da će svoju šansu potražiti u emisiji baraža kada će, takmičari koji su ispali, dobiti priliku da se vrate u takmičenje.

http://www.youtube.com/watch?v=MNsCN_1Hh_A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja