JARIĆ OSTAO BEZ DEVOJKE: Švonja i Đorđević pred matičarem rekli da!

U TAJNOSTI

JARIĆ OSTAO BEZ DEVOJKE: Švonja i Đorđević pred matičarem rekli da!

Stars -
Istrčao iz karantina da se oženi Filip se svečano obukao i u smokingu stigao sam u poznati beogradski restoran, dok je Jovana došla u običnoj bež haljini i crnim čizmama

Manekenka Jovana Švonja juče se udala za fudbalskog reprezentativca Srbije Filipa Đorđevića, koji je zbog svog venčanja morao da bude pušten iz karantina!Devojku, s kojom je košarkaš Marko Jarić prevario suprugu Adrijanu Limu, ovog leta je nakon pet meseci zabavljanja zaprosio prvotimac rimskog Lacija, a ona se, čim je pristala, pohvalila vereničkim prstenom na društvenoj mreži. S obzirom na to da je Đorđević na pripremama sa reprezentacijom u Staroj Pazovi, morao je da dobije dozvolu da napusti karantin, ali zato niko od njegovih saigrača nije mogao prisustvovati njegovom venčanju u jednom poznatom beogradskom restoranu u centru grada.- Prvo je stigao fudbaler i sam je ušetao u restoran na Tašmajdanu, a Jovana je došla nešto kasnije i krila se od fotografa i snimatelja, pa je ušla kroz ulaz za smeće. Nije nosila venčanicu, već je bila obučena u haljinu krem boje i nosila je duboke crne čizme. U intimnoj atmosferi, u prisustvu kumova i svojih najbližih, par je ozvaničio ljubav i nazdravio na svečanom ručku bez mnogo pompe - otkriva izvor, koji se zatekao na licu mesta. Iako su izbegavali novinare, mladenci su sami postavili nekoliko fotografija na Instagramu, a mlada je momentalno promenila i prezime na Fejsbuku.Inače, zbog Filipovih obaveza u reprezentaciji, mladenci su prvu bračnu noć proveli svako u svom krevetu.

Zavela košarkaša, pa se udala za fudbalera... Marko Jarić
Zavela košarkaša, pa se udala za fudbalera... Marko Jarić

Problematična manekenkaJOVANA POKUŠALA DA SE UBIJEJovana je inače postala poznata kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića za pesmu „Kako posle nas“, sa kojim je dovođena u vezu, a bila je proglašena i za mis Fešn TV.Veliki skandal je izazvao njen pokušaj samoubistva, kada je zbog svađe sa tadašnjim dečkom manekenom Slavkom Moljcem skočila s mosta u Novom Sadu u nabujali Dunav. Iz bujice ju je izbavio nepoznati mladić. Dve godine kasnije, Švonja je doživela nesreću na jednom snimanju, gde je slučajno upala u vrelu vodu. Tada joj je izgorelo 50 odsto kože i kosa joj je bila potpuno uništena. Na svu sreću, uspela je da se oporavi i vrati poslu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track