ŽERA MNOGO LJUT NA MERLINA: Zna on šta je zas..o u Sarajevu za vreme rata!
Foto: Dragan Kadic, Damir

Besan

ŽERA MNOGO LJUT NA MERLINA: Zna on šta je zas..o u Sarajevu za vreme rata!

Stars -
Ja njemu skidam kapu, kompozitorsku, karijera njegova je super. Ljudska strana je ono što on stalno pokazuje. Kad je bilo najgore u Sarajevu, onda je pokazao tu "lepu" stranu, rekao je Žera

Pevač Crvene jabuke, Dražen Žerić Žera, izjavio je da je Dino Merlin pokazao svoje pravo lice u ratu."Ko je Dino Merlin? Znam ja njega. On je nastao mnogo posle nas", rekao je Žera, a voditelj je konstatovao da je Žera mnogo ljut na Dina.

"Nisam uopšte ljut. On je pokazao pravo svoje lice u ratu. Ljudsko lice. Ne treba mu ništa više", želeo je da završi Žera. "Sve Sarajlije koje su bile sa mnom u ratu znaju šta se sve događalo. Dino je sam sebe zeznuo. Samo pitaj njega šta je zas..o...", rekao je Žera, ali voditelj je objasnio da Dino ne daje izjave za njihovu televiziju jer mu, kako je rekao "ne drže stranu".

Žera smatra da to nije u redu. "Mislim da ti je dovoljna presuda Vrhovnog suda za Amos. To ti dovoljno govori ko je taj čovek".

"Ja njemu skidam kapu, kompozitorsku, karijera njegova je super. Ljudska strana je ono što on stalno pokazuje. Kad je bilo najgore u Sarajevu, onda je pokazao tu "lepu" stranu".

Foto Dino Merlin
Foto Dino Merlin

"On je govorio da nikad neće doći u Beograd, pa je došao. A ja nikad to nisam rekao i uvek sviram tamo. Mi smo imali je..ni, teški rat u Sarajevu.. Bez vode i bez struje, valja preživeti... Mi smo imali razloga da ne dolazimo u Beograd, ali mi smo od svoje publike u Beogradu dobijali pakete sa pomoći", rekao je Žera.

Pevač Crvene jabuke ispričao je zašto je izašao iz rata. "Čuvali smo neke kafane u Sarajevu i desili su se neki incidenti zbog kojih sam morao da odem. Bilo je više od pretnji te 94. godine. Nisu to bili ljudi iz Sarajeva... Nisam ja kivan na njih, ali nikada nisam govorio o tome javno".

http://www.youtube.com/watch?v=fMEYFgVxmvk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja