(FOTO-VIDEO) Poznati o koncertu Zorice Brunclik: Ona je bog!

Spektakl u Areni

(FOTO-VIDEO) Poznati o koncertu Zorice Brunclik: Ona je bog!

Stars -
Zorica Brunclik održala je spektakularan koncert u Kombank areni i tom prilikom obeležila 40 godina karijere
1 / 7

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Story.rsPevačica je za ovaj koncert obećala 80 pesama i da sve vreme neće silaziti sa bine. Tako je i bilo. Zorica je punih pet sati pevala, a verna publika je pratila uz svaki njen hit.Mnogobrojne kolege i prijatelji bodrili su Zoricu ali i pevali sa njom. Za njih je ovo veče za pamćenje, a evo kako su se oni proveli.

Aca Lukas uživao je na koncertu u društvu svoje, ali i drugih žena, odakle je i nastao jedan zanimljiv selfi.Manekenka Bojana Rajić provodila se u društvu svojih prijateljica, a koliko primećujemo po fotografiji, atmosfera je bila vesela.

I jedna od najpopularnijih folk pevačica naše estrade uživala je uz svoju stariju koleginicu. Ceca se pojavila nasmejana, i kao uvek savršeno stilizovana.

U ime celokupne Grand produkcije, njihova zvanična stranica na Twitter profilu čestitala je Zorici na uspešnom koncertu i na tome što joj se na bini pridružila cela estrada.

Pred sam koncert, oglasila se i Dragana Mirković koja se kasnije pridružila koleginici na bini.

- Zorica je legenda rekla je Dragana.Tatjana Vojtehovska oglasila se kratko ali značajno.

- Kako peva Zorica Brunclik... vrhunski - napisala je Tanja i tom rečenicom dokazala da uživa na koncertu.Boris Trivan postavio je fotografiju prepune arene uz rečenicu:- Vi ne znate koji je ovde haos. Zorica Brunclik je Bog!

Ana Sević uživala je sa svojim suprugom Darkom Lazićem, a direktno sa koncerta prenela atmosferu video snimkom pesme Evo već je Božić koji možete pogledati:

http://www.youtube.com/watch?v=_BtTYdpEktU
SA SAJTA STORY.RS PREPORUČUJEMO JOŠ: Zorica Brunclik otkrila tajnu svoje prepoznatljive frizure Zorica Brunclik: Četvrt veka strasne ljubavi Zorica Brunclik: Nemam vremena da se bavim Šabanom Poslušala Brenin savet: Zorica Brunclik skida višak kilograma ŽIVOTNA PRIČA – Zorica Brunclik: Bivši muževi su ostavili našu decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja