NE GOVORE: Snežana ispalila Zoricu, nije došla na koncert
Foto: Damir Dervi

Iskulirala spektakl svoje koleginice u Areni

NE GOVORE: Snežana ispalila Zoricu, nije došla na koncert

Stars -
Ðurišićka time potvrdila spekulacije da je s Brunclikovom u zategnutim odnosima, što su mnogi primetili i u „Zvezdama Granda“

Snežana Ðurišić ispalila je svoju koleginicu Zoricu Brunclik jer preksinoć, iako su obe članice žirija „Zvezda Granda“, jedino ona nije došla na njen koncert u Kombank areni, koji je održala povodom 40 godina uspešne karijere.Brojne poznate ličnosti ispratile su ovaj spektakl i Brunclikovoj pružile veliku podršku, ali je mnoge iznenadilo to što se nije pojavila njena koleginica, koju su svi očekivali među publikom. Čak se i njen kum Šaban Šaulić, s kojim Zorica ne komunicira već neko vreme, pojavio sa svojom porodicom. S obzirom na to da su Ðurišićka i Brunclikova bile dobre drugarice i kućni prijatelji, njihov odnos je u poslednje vreme prilično hladan. Problemi su nastali tokom žiriranja u takmičenju „Zvezde Granda“, gde su se zakačile zbog komentarisanja učesnika i često se raspravljale pred kamerama. Možda je to razlog koji je naterao Snežanu da ne prisustvuje ovom događaju.U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Ðirišićku, koja je rekla da je bila sprečena da dođe.- Bila sam sprečena da dođem na koncert. Drago mi je što je sve bilo divno i što je prošlo u najboljem redu - poručila je pevačica.

IZA KULISA /Ko se sve od javnih ličnosti pojavio na Zoričinom afterpartiju/

StrastLUKAS IZVATAO SONJUAca i Sonja Lukas na žurki su se ponašali kao tinejdžeri jer nisu krili svoje strasti pred brojnim Zoričinim gostima. Pevač svoju suprugu celo veče nije ispuštao iz zagrljaja, pa su se sve vreme grlili i ljubili. Oni su bukvalno bili u centru pažnje.

OgladnelaVESNA SE DAVILA U SENDVIČIMA!Vesna Zmijanac bila je jedna od glavnih atrakcija na afterpartiju jer se skoro niko nije nadao da će doći i proslaviti poslovni uspeh supruge svog bivšeg muža Miroljuba Aranđelović Kemiša. Ona je ceo koncert provela u Kombank areni jer je bila gost, pa je baš ogladnela. Folkerka se prvo dobro najela sendviča, a onda je ćaskala s kolegama.

LjubavKEMIŠ SVE VREME LJUBIO ZORICU!Kad se Zorica Brunclik pojavila u restoranu sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem, gosti su ih dočekali aplauzom. Konobari su na binu izneli tortu, koju su zajedno presekli, a oko njih je pušten vatromet s crvenim balonima. Oni su se poljubili pred svima i zahvalili gostima što su došli.

Rivalke ko bliznakinjeSEKA I DRAGANA ISTO OBUČENE!Seka Aleksić i Dragana Mirković na koncertu su bile skoro isto obučene. Obe su bile u crnim dubokim čizmama i miniću sa sličnim frizurama. S obzirom na to da duže ne razgovaraju i da su se javno svađale, malo je falilo da budu u istoj VIP loži.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track