KRALJICA SPLAVOVA NA ISKUŠENJU: Danijela Vranić smršala 30 kg pa se zaljubila u poslastičara!
Foto: Damir Dervišagić

DRUGA OSOBA

KRALJICA SPLAVOVA NA ISKUŠENJU: Danijela Vranić smršala 30 kg pa se zaljubila u poslastičara!

Stars -
Dok je radila na novim pesmama, preko zajedničkog prijatelja upoznala je Daniela Dušana, a varnice među njima sevnule su već prilikom prvog susreta

Pevačica ima novu liniju, pesme, ali i momka! Vranićeva je već nekoliko nedelja u vezi sa Danielom Dušanom Davičevićem.Nakon što je rešila zdravstveni problem sa štitastom žlezdom i smršala 30 kilograma, Danijeli Vranić je krenulo u ljubavi. Kako kaže bliska prijateljica poznate pevačice, Danijela je pre mesec dana zavela poslastičara.

"Danijela dugo nije imala dečka, a nakon što je uspela da vrati idealnu liniju odlučila se za promene i u poslu i u ljubavi. Dok je radila na novim pesmama, preko zajedničkog prijatelja upoznala je Daniela Dušana, a varnice među njima sevnule su već prilikom prvog susreta. Usledio je poziv na večeru, nakon koje su započeli vezu. Otad su nerazdvojni", rekao je izvor. Ovim povodom pozvali smo pevačicu, ali ona nije želela da komentariše saznanja.

Zanimljivo je da je jedini njen momak s kojim nije krila vezu bio Vlada Macura. Posle godinu dana zabavljanja, brojnih medijskih spekulacija o veridbi, braku, čak i o trudnoći, Danijela je odlučila da raskine vezu sa Macurom. Da se odluči na ovako radikalan potez, „kraljicu splavova“ navodno je nateralo to što je Vlada insistirao da se venčanju! Međutim, u međuvremenu je promenila mišljenje, pa je nedavno rekla da traži muža!

"Hoću bebu, to želim. Tražim muža, u stvari gospodina. Pristajem na nekog finog kojem neću praviti ljubomorne scene jer sam to prevazišla. Promenila sam se i na tom polju. Dajem mnogo i isto tražim od partnera, ali ne dajem sve dok se ne uverim da je iskren i pošten. Udvarača ima puno, ali ne volim da pričam o njima jer ispada da se hvalim", rekla je Danijela.

http://www.youtube.com/watch?v=diugsp1nsrs

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track