TRI PUTA KROZ CRVENO: Sloboda Mićalović sa ćerkama u kolima nasilno vozila
Foto: Paparaco Lov

Glumica ugrozila saobraćaj

TRI PUTA KROZ CRVENO: Sloboda Mićalović sa ćerkama u kolima nasilno vozila

Stars -
Ona je napravila ozbiljne prekršaje u saobraćaju, za koje joj preti kazna zatvora i oduzimanje vozačke dozvole
1 / 3 Foto: Paparaco Lov

Sloboda Mićalović je čak tri puta prošla kroz crveno svetlo iako su u automobilu sa njom bile njene četvorogodišnje bliznakinje Vera i Mila.

2. prekršaj
2. prekršaj

Snimatelji „Paparaco lova“ pratili su glumicu prilikom njenog odlaska do vrtića, gde je pokupila ćerkice i dalje sa njima nastavila bahatu vožnju prema stanu na Novom Beogradu. Ovim povodom kontaktirali smo direktora Komiteta za bezbednost saobraćaja Damira Okanovića.

1. prekršaj
1. prekršaj

- Ako je tačno da je Sloboda prošla tri puta kroz crveno svetlo i ako se to odigralo u roku od deset minuta, onda je reč o nasilničkoj vožnji, za koju je predviđena obavezna kazna zatvora od 30 do 60 dana, 14 kaznenih poena, kao i devet meseci zabrane upravljanja vozilom. Ako je prekršaje napravila u vremenskom periodu dužem od deset minuta, onda je reč o tri odvojena prekršaja, za koja je predviđena novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, šest kaznenih poena i tri meseca zabrane upravljanja vozilom. Kad se sve to sabere, dolazimo do cifre od 45.000 do 90.000 dinara, 18 poena i devet meseci zabrane upravljanja vozilom. S tim što za 18 poena sledi oduzimanje vozačke dozvole i vraćanje u školu na ponovno polaganje! Takođe, ako je tačno da su sa njom bila deca u kolima, dobija još dodatna dva kaznena poena i dva meseca zabrane upravljanja vozilom - istakao je Okanović.

Sloboda je išla po ćerke u vrtić i dalje sa njima nastavila da bahato vozi
Sloboda je išla po ćerke u vrtić i dalje sa njima nastavila da bahato vozi

Zbog čega je Sloboda žurila, zna samo ona, ali sa ovim ozbiljnim prestupom u saobraćaju, sada je upoznata i cela javnost. Pozvali smo Slobodu, ali je njen broj telefona poznat redakciji bio nedostupan.

http://www.youtube.com/watch?v=5I0imvN5y0w

ČinjeniceAKO JE PREKRŠAJE NAPRAVILA U ROKU OD DESET MINUTA- 30 do 60 dana zatvora- 14 kaznenih poena- 9 meseci zabrane upravljanja vozilom- Ako je prekršaje napravila u razmaku većem od deset minuta- 45.000-90.000 dinara- 18 poena + 2 posebna za decu u kolima- 9 meseci bez vozačke + 2 meseca za decu u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track