TURBO-FOLK ŽURKE U ŠVEDSKOJ: Srpkinje, Rada Manojlović i Haris zapalili Skandinaviju! (VIDEO)
Foto: Youtube

Ludilo po kruzeru i u intimnim kabinama

TURBO-FOLK ŽURKE U ŠVEDSKOJ: Srpkinje, Rada Manojlović i Haris zapalili Skandinaviju! (VIDEO)

Stars -
Cene karata za ovu zabavu koštaju od 60, pa do nekoliko stotina evra, u zavisnosti od kabine
1 / 5 Foto: Youtube

Kompanija “Balkan Kruz” (Balkan Cruise) iz Štokholma u Švedskoj, osmislila je i sprovela u delo jedinstvenu zabavu u kojoj uživaju pre svega mladi, koji su poreklom iz naše zemlje, a sastoji se u jednodnevnoj žurci na “kruzeru”, koji plovi od Švedske do Finske, uz koncerte poznatih narodnjačkih zvezda, kao i mogućnošću za iznajmljivanje kabina na brodu.

Cene karata za ovu zabavu koštaju od 60, pa do nekoliko stotina evra, u zavisnosti od luksuznosti kabine koje se iznajmljuju.

Firma koja organizuje ovakvu vrstu zabave navodi da je ovo najbolja vrsta zabave u ovoj zemlji, a po promotivnom materijalu, vidi se da se sviđa i mladim ljudima koji nisu sa ovih prostora.

- Balkan Cruise je 24-satno krstarenje Štokholm (Švedska) – Abo (Finska) i najveći spektakl u Skandinaviji gde ćete uživati u fantastičnom muzičkom programu sa Balkana. Zamislite imati sve ovo na jednom mestu: 24h Balkan “party” sa noćenjem, pristup tri noćna kluba, prvoklasna hrana, restorani, barovi, “taxfree shopping” i spa – stoji na internet prezentaciji ove firme.

Uz turbo folk muziku i mnogo alkohola, mladići i devojke igraju i pevaju i prema svemu sudeći, uživaju u ovakvom načinu provoda.

Evo kako to izgleda

http://www.youtube.com/watch?v=v1bXCwbKNoU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja