Tvoje lice zvuči poznato: Keba zbog Šabana ugradio zlatan zub!

Oživeo sećanje na Bajramovića

Tvoje lice zvuči poznato: Keba zbog Šabana ugradio zlatan zub!

Stars -
Dragan Kojić zbog imitacije nekoliko sati morao da nosi tešku masku, čuveno belo odelo, ali i zlatan prsten, po čemu je kralj romske muzike bio prepoznatljiv

Dragan Kojić Keba u novoj epizodi šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će biti emitovana u nedelju uveče na TV Prva, dobio je zadatak da se uvuče u kožu Šabana Bajramovića, nekrunisanog kralja romske muzike koji je preminuo pre šest godina. Folk pevač kaže za Kurir da mu je ovo jedna od najtežih uloga, kako emotivno tako i pevački.- Šaban je najautentičniji i najbolji pevač romskog melosa na našim prostorima, a verujem i šire. Lično smo se poznavali i sarađivali. Voleo me je mnogo. Imao sam čast da pevam s njim u duetu - kaže Keba, koji se prisetio jednog od njihovih susreta:- Jedan od najlepših trenutaka u mojoj karijeri dogodio se pre mnogo godina. Šabana sam zamolio da mi bude gost na koncertu u Nišu. Pristao je za pola sekunde.

Specifičan pevač... Bajramović
Specifičan pevač... Bajramović

Dragan Kojić će u osmoj epizodi otpevati dve pesme „Giljam dade“ i „Ðelem, đelem“ u duetu s Katarinom Bogićević, koja će biti Josipa Lisac.- Zadovoljan sam kako će da zvuči naše izvođenje. Ko god misli da je lako pevati kao Šaban, taj se vara. To nije moj teren - otkriva Kojić.Pevač je zbog uloge kralja romske muzike stavio i zlatan zub.- Šaban je nosio zub na sredini svoje karijere. Počeo je sa jednim da bi posle stavio nekoliko. Moja ideja je bila da ga stavim, a napravio mi ga je moj pašenog Bane Škundrić - zaključuje Kojić.

ProfesionalacZBOG OBAVEZA ODLOŽIO PROSLAVU KRSNE SLAVE!Porodica Kojić juče je u svom domu na Bežanijskoj kosi proslavila krsnu slavu Mratindan. Zbog obaveza u vezi s takmičenjem Keba će goste počastiti krajem nedelje.Zbog mnogo obaveza u posetu će nam doći samo Igorovi drugari. Veće slavlje ću napraviti krajem nedelje jer imam snimanja i probe emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ - iskren je Keba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track