OTVORIO SE: Snežani Dakić muž platio proslavu jubileja
Foto: Dragan Kadić

Vladimir Mikić podržao bivšu ženu

OTVORIO SE: Snežani Dakić muž platio proslavu jubileja

Stars -
U trendu Iako je napustio Snežanu zbog mnogo mlađe devojke Jovane Miljković, biznismen je odrešio kesu za gozbu povodom 20 godina rada koju je majka njegove ćerke pripremila za 300 ljudi

Narodna izreka „Ko će kome ako ne svoj svome“ veoma lako može da se primeni u slučaju Snežane Dakić i Vladimira Mikića.Bivši partneri su nakon skoro deceniju braka i posle razlaza ostali u dobrim odnosima, tako da je Mikić bivšoj supruzi finansirao proslavu povodom 20 godina emitovanja emisije „Život u trendu“, koju je ona sinoć upriličila u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Vladimir Mikić
Vladimir Mikić

Sve za ćerkuUspešni privrednik je, kako Kurir saznaje, preko svoje kompanije platio najveći deo troškova slavlja za više od 300 zvanica.- Iako je Vladimir ostavio Snežanu zbog mlađe devojke Jovane Miljković, voditeljka je želela da se izdigne iznad cele situacije, pa je svog još uvek zakonitog muža pozvala da bude jedan od sponzora njene glamurozne proslave. Na ovaj potez odlučila se zbog porodice, kao i zajedničke ćerke Laure (8). S druge strane, za Mikića je ovo odlična prilika da nakon afere pokaže kako je spreman da u svakoj prilici priskoči u pomoć bivšoj supruzi - priča naš izvor blizak paru.

Veljko Piljikić i Seka Aleksić
Veljko Piljikić i Seka Aleksić

I voditeljka je potvrdila naša saznanja:- Ovo je za mene veliki i značajan datum, želim da ga obeležim u krugu najbližih, tako da sam, pored prijatelja i poslovnih saradnika, pozvala naše troje dece (Lauru i bliznakinje iz Mikićevog prvog braka, prim. aut.), ali i Vladimira i njegovu devojku. Budući da je na ovako prestižnom događaju mesto najprestižnijim brendovima, onda sam, logično, predložila sponzorstvo i kompaniji u kojoj je on direktor - rekla nam je Dakićeva.

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljević

A od Mikića ni tragaSvečanosti su prisustvovale brojne javne ličnosti. Ipak, najviše je u trendu bila Snežanina i Mikićeva ćerka Laura, koja je nosila mamine bordo čizme. Iako je bio pozvan, Mikić se sa svojom izabranicom do zaključenja broja nije pojavio na zabavi.

Nevena Adžemović
Nevena Adžemović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track