MAJKA MOLI TANJU: Kakav crni razvod, ne smeš da srljaš!
Foto: Kurir I Printskrin

Trzavice u braku

MAJKA MOLI TANJU: Kakav crni razvod, ne smeš da srljaš!

Stars -
Naša Tanja mora o svemu da razmisli dobro, a ne tako da srlja i kad ima problem odmah da se razvodi. Možda se šalila kada je pričala na tu temu ili je u tom trenutku bila ljuta, rekla je mama

Brak Tanje Savić i Dušana Jovančevića, koji je pred razvodom, pokušava da spase pevačicina porodica. Naime, pevačicina majka, Živana objasnila je da njena ćerka mora da ostane sa svojim suprugom, jer imaju dvoje dece o kojima oboje treba da brinu i da ih vaspitavaju, a da će se svi problemi nekako rešiti.

"Prošlo je vreme kada je Tanja mogla da misli samo na sebe. Pa, slušajte, ni u jednom braku nije idelano. Uvek ima nekih problema, trzavica, nekad svađe budu, ali to je normalno. Pa, zamislite da se svi parovi razvode čim se prvi put posvađaju. Tanja se neće razvesti od Dušana. Ipak, sad oni nisu sami, imaju Maksima i Đorđa, kojima treba da budu primer i da ih izvedu na pravi put, a ne da deca da rastu bez jednog roditelja. To nikome nije donelo dobro. Naša Tanja mora o svemu da razmisli dobro, a ne tako da srlja i kad ima problem odmah da se razvodi. Možda se šalila kada je pričala na tu temu ili je u tom trenutku bila ljuta, pa je nekome rekla da hoće da se razvede. Kakav crni razvod", objašnjava Živana, koja dodaje joj ćerka, kad su se poslednji put čule, ništa nije rekla o svojim problemima.

"Pa, ne znam da li mi nije rekla da me ne bi sekirala ili šta je u pitanju. Novine znaju da preteruju kad pišu o tim stvarima. Ja sam svakako uvek uz svoju ćerku i podržavam je šta god da je u pitanju, ipak sam joj ja majka, ali o razvodu nema ni govora. Sve se može rešti na miran način uz priču", završava priču Živana.

Inače, otkako je objavljeno da se Tanja Savić razvodi društvene mreže i sajtovi bili su preplavljeni komentarima da je ovo u stvari pevačicin marketinški trik kako bi skrenula pažnju na sebe. Kako bi proverili ove navode, kontaktirali smo sa njom, ali se do zaključenja broja nije javljala.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track