PLAKAO CEO STUDIO ZBOG ELENE: Emotivna izvedba Zajdi zajdi raspametila sve!

Tvoje lice zvuči poznato

PLAKAO CEO STUDIO ZBOG ELENE: Emotivna izvedba Zajdi zajdi raspametila sve!

Stars -
Ovo zvuči kao – tvoje lice zvuči uplakano. Ne znam u kom sam nastupu više uživao. Ovo je stvarno bilo na rubu suza, naježio sam se, rekao je Đura

Još jedan nastup rasplakao je publiku ali i pojedine takmičare emisije Tvoje lice zvuči poznato.

Elena Risteska otpevala je "Zajdi, zajdi" kao Esma Redžepova. Specifična interpretacija i moćna melodija, ostavila je sve bez teksta. Tanja Savić pridružila se "klubu rasplakanih žena" kao je to Kilibarda opisala.

Đuro je rekao da je veoma uživao. "Ovo zvuči kao – tvoje lice zvuči uplakano. Ne znam u kom sam nastupu više uživao. Ovo je stvarno bilo na rubu suza, naježio sam se. Ne znam kako gledaoci to čuju, a bend koji uživo svira i tvoj fenomenalni glas, uživao sam beskrajno, beskrajno. I odlično si skinula ovaj makedonski, kao da si rođena tamo".

"Ovo je bio veoma emotivan trenutak za sve u studiju, video sam Tanja je plakala, Neda je bila na ivici, Bane je pokvasio brkove. Bilo je zadovoljstvo slušati te", rekao je Ivan.

Marija je objasnila da je to veoma teška numera za pevanje. "Ti sve fantastično uradila i hvala ti puno", a Ivan Bosiljčić je dodao "Ovo je stvarno bila Makedonija!"

http://www.youtube.com/watch?v=2YDucuNYEx4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja