PREVARA: Tanja Savić izmislila razvod zbog marketinga
Foto: Dragana Udovicic

Pokušava da vrati staru popularnost

PREVARA: Tanja Savić izmislila razvod zbog marketinga

Stars -
Pevačica se na događajima gde su novinari namerno pojavljuje bez muža kako bi svi pomislili da imaju bračnih problema

Tanja Savić, tvrde dobro upućeni u njen život, izmislila je da se razvodi od muža Dušana Jovančevića zbog marketinga, koji joj je preko potreban.Nakon što se posle dve godine pauze vratila u Srbiju iz Australije, gde se udala i rodila dva sina, Maksima i Ðorđa, Tanja se suočila sa ozbiljnim problemom u karijeri.

Njena popularnost je iščezla i pevačica nikako ne može da se vrati na stare staze. Snimila je nekoliko pesama, ali nijedna nije postala hit. Prihvatila je učešće u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, ali je ni to nije vratilo na mesto gde je bila pre udaje. Zbog toga se odlučila za stari oprobani recept - izmisliti bračne probleme. Njeno okruženje tvrdi da je između nje i Dušana sve u najboljem redu, ali da je razvod bio jedino rešenje koje bi joj donelo naslovne strane.

Kad nema medija, svuda idu zajedno... Tanja i Dušan
Kad nema medija, svuda idu zajedno... Tanja i Dušan

Posavetovali je- Tanja i Dušan su se odlučili da glume jer je pevačici drastično pala cena nastupa, kojih i nema baš mnogo. Neko ju je posavetovao da izmisli razvod, o čemu će novine pisati, i na taj način pokuša da vrati popularnost. Ona je to i uradila. Medijima su oboje dali neodređene izjave o svom braku, a više se ne pojavljuju zajedno na mestima gde ima novinara - otkriva naš izvor i dodaje da pevačica daleko od sedme sile živi normalan porodični život i da se sjajno slaže s mužem:- Tanja je prošlog četvrtka došla s Dušanom u jedan restoran na proslavu rođenja deteta njihovog prijatelja. Tamo su bili veoma prisni. Sutradan joj je muž pravio društvo i kod frizera - rekao je naš izvor.Tanja bez komentaraPokušali smo da na ovu temu popričamo s Tanjom na probi za Grand festival, ali ona nije htela da razgovara. Samo nam je mahnula i rekla da žuri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja