ŽENA GA OSTAVILA ZBOG BIVŠE: Darko Filipović se razvodi zbog Tanje Savić?!
Foto: Marina Lopicic.

Kriza u braku

ŽENA GA OSTAVILA ZBOG BIVŠE: Darko Filipović se razvodi zbog Tanje Savić?!

Stars -
Napuštam te dok se ne smiriš, spakovala se i sa njihovom ćerkicom Nastjom i otišla kod svojih u Leskovac”, kaže dobro obavešten izvor

Darka Filipovića bi javno prepucavanje sa bivšom devojkom Tanjom Savić moglo da košta braka. Naime, pevačica i njegova supruga Jasmina su na ivici razvoda zbog afere koju pevač već mesec dana u medijima ima sa Tanjom. Sve je krenulo od toga kada je Filipović, navodno, rekao da ima pornić sa pevačicom.

"Jasmina je prvo zamerila Darku što uopšte spominje Tanju. Otvoreno mu je stavila do znanja da joj se to ne sviđa. Kada je pročitala intervju u kojem je on rekao da ga ne bi iznenadilo da izađe pornić sa Tanjom, bukvalno je pobesnela. Tada je nastupila rasprava tokom koje mu je Jasmina poručila: "Napuštam te dok se ne smiriš", spakovala se i sa njihovom ćerkicom Nastjom i otišla kod svojih u Leskovac”, kaže dobro obavešten izvor.

Darkovoj ženi je zasmetalo to što je u poslednje vreme sve češće sretao sa Savićevom i što su njihove zajednićčke fotografije izlazile u medijima.

"Nemam komentar”, bilo je sve što je Darko imao da kaže.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track