BRENA I SNEKI ŠETALE BOSE: Pevači se gušili u sendvičima!
Foto: Dragan Kadić

Iza kulisa „Grandovog“ novogodišnjeg programa

BRENA I SNEKI ŠETALE BOSE: Pevači se gušili u sendvičima!

Stars -
Višečasovno snimanje nateralo je pevačice da izuju visoke potpetice, dok su, s druge strane, neki toliko ogladneli da su jedva dočekali da stigne hrana

U „Grand produkciji“ već je proslavljena Nova godina, a prvi deo novogodišnjeg programa, koji će za najluđu noć biti emitovan na TV Prva, snimljen je preksinoć. Brojni pevači zapevali su u okićenom studiju na Košutnjaku, a većina ih se u veselju razuzdala kao da je zaista doček.

Lepa Brena
Lepa Brena

Dame su se potrudile da kao i uvek zablistaju u elegantnim haljinama s prefinjenim frizurama, ali pošto se snimanje odužilo, jedna po jedna su počele da se ponašaju poput Pepeljuge. Lepa Brena, Snežana Babić Sneki i Biljana Jevtić svaku pauzu bi koristile da izuju cipele i barem nakratko odmore noge šetajući bose gore-dole, dok ih direktor Saša Popović ne pozove da se vrate nazad na scenu. Tad bi brzinski ponovo natakle štikle i čarolija bi tog momenta mogla da se nastavi. Sve do sledeće pauze!Muke s tesnom obućom nisu jedino što je mučilo pevače, već su mnogi tokom napornog snimanja i ogladneli. U pauzama su se delili sendviči, ali po principu ko prvi sendviču, njemu sendvič, pa su neki morali da se grabe kako ne bi ostali praznog želuca. Iako je hrane bilo dovoljno za sve, Goca Božinovska iskusno je klopu uštekala u torbi za kasnije.

Odmeravali Sneki... Marinko, Halid i Enes
Odmeravali Sneki... Marinko, Halid i Enes

PažljivoNEDA KRKALA ČOKOLADU!Neda Ukraden nije jela sendviče kao ostali, nego je od kuće ponela svoju specijalnu čokoladicu, koja joj daje energiju, ali joj ne remeti liniju. Pevačica, inače, veoma vodi računa o ishrani zbog snimanja TLZP jer ne želi da dozvoli da se ugoji.

TerapijaZORICU BOLELA GLAVAZorica Brunclik bila je vrlo raspoložena sve dok je nije zabolela glava. Ona je od sredine večeri kukala od bolova i stalno se držala rukama za čelo, ali je kao pravi profesionalac snimanje izgurala do kraja. Srećom, Miroljub Aranđelović Kemiš čekao ju je u bekstejdžu, pa čim je njemu pala u zagrljaj, glavobolja je prestala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track