(VIDEO) DELIRIJUM U ARENI: Legendarni Čola okupio bivšu Jugu na koncertu!
Foto: Dragan Kadić

Najveća dvorana na Balkanu

(VIDEO) DELIRIJUM U ARENI: Legendarni Čola okupio bivšu Jugu na koncertu!

Stars -
Pevač je neumorno redao kako nove, tako i stare hitove koje je publika pevala uglas
1 / 8 Foto: Dragan Kadić

Koncert legendarnog Zdravka Čolića počeo je sa 20 minuta zakašnjenja, a nastup je otvorio pesmom ''Sinoć nisi bila tu'' na opšte oduševljenje pune ''Arene''.

Ćolić u organizaciji koncerata uvek postavlja nove standarde, tako je i ovog puta odlučio da organizaciju i tehničku realizaciju poveri najvećoj regionalnoj kompaniji Studiju "Berar".

Zajedno s Čolom nastupa li su plesači Milana Gromilića, a na novom druženju s beogradskom publikom prvi put su uživo izvedene pesme sa aktuelnog albuma "Vatra i barut".

Jedan od članova benda Zdravka Čolića, Nikola Demonja, na Tviteru je postavio fotografiju na kojoj se vide instrumenti i deo bine.

Legendarni Čola počeo je koncert pesmom "Sinoć nisi bila tu". Pevač je pozdravio publiku iz Makedonije, BiH, Hrvatske, Slovenije... "Prošlo je 3 i po godine od našeg poslednjeg druženja na Ušću, dobrodošli", rekao je Čola i zapevao pesmu "Esma" sa aktuelnog albuma "Vatra i barut".

Treća pesma je "Ti živiš u oblacima mala". Zdravko je najavio lud provod "Izgleda da će nam viti lepo večeras", rekao je Zdravko i zapevao "Čija je ono zvezda".

Zdravku na bini društvo prave i igrači, kao nekad čuvene Lokice. Ovoga puta obučene su samo u grudnjake i crvene suknjice, a na repertoaru je "Krasiva".

Čola je zapevao "Glavo luda" i krenuo da poliva publiku vodom.

Vlatko Stefanovski pridužio se Čoli na bini, kako bi zajedno izveli numeru "Vatra i barut". Nakon ove pesme, Čola je otišao da se presvuče, a publiku su zabavljali Vlatko i Dragoljub Đuričić.

Zdravko nastup nastavlja baladama "Noć mi te duguje". Zaljubljeni parovi plešu uz numeru "Stanica podlugovi", što je pevača ohrabrilo da nastavi i dalje u sentimentalnom stilu uz "Moja draga", "Reka suza"..

#video Glavo luda :) #ZdravkoColic #Koncert #arena

A video posted by Kombank Arena (@kombankarena) on Dec 12, 2014 at 1:25pm PST

Dragana Mirković sa suprugom Tonijem jedva je dočekala prve taktove pesama. Dragan Džajić došao je u pratnji ćerki, Ljubiša Tumbaković, Žika i Dajana Jakiš došli su sa kumom, pevačicom Ildom Šaulić.

Danica Drašković uživa u Čolinim pesmamam u društvu prijateljica. Veliki Čolin koncert nije mogao da prođe ni bez popularnog estradnog menadžera Rake Marića...

Foto Kurir
Foto Kurir

#Uzivo sa tonske probe! #ZdravkoColic #koncert #arena #beograd

A video posted by Kombank Arena (@kombankarena) on Dec 12, 2014 at 7:33am PST

http://www.youtube.com/watch?v=J3ix4GecUVU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track