Bane Mojićević: Umem često da iznerviram ženu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Priznaje

Bane Mojićević: Umem često da iznerviram ženu!

Stars -
Moju suprugu Milicu interesujem isključivo ja, kao i naš odnos i naša porodica, kaže Bane

Bane Mojićević je pre deset godina postao pobednik prvog takmičenja “Zvezde Granda“. Danas je afirmisani pevač, ali i porodičan čovek. On i njegova supruga Milica imaju sina Radoša, koji će u februaru napuniti godinu dana.

Bane otkriva da mu je supruga najveća podrška, ali i najveći kritičar.

"Milica me maksimalno podržava, ona me je i nagovorila da se upustim u avanturu zvanu "Tvoje lice zvuči poznato“. Konsultujem se s njom i tražim joj savet u svakoj situaciji. Podržava me i kao čoveka mnogo me dobro poznaje, najbolje može da mi pomogne u situacijama kada sam u neodumici", kaže mladi pevač.

Dok priznaje da suprugu ume da iznervira samo u privatnosti njihovog doma, sa osmehom dodaje da nije stroga prema njemu kada je na sceni.

"Ne kritikuje me nikada, ona je oduševljena i mojim imitacijama i mojim pesmama. Kada me kritikuje, kritikuje me samo kada napravim neku glupost privatno ili kada donesem pogrešnu odluku, i to isključivo ja kao ja, a ne ja kao Bane Mojićević pevač", kaže nam ovaj Čačanin.

Njegov sin Radoš uskoro će napuniti godinu dana, a već se vidi na koga liči.

"Sin fizički ne liči na mene, ali po prirodi i naravi već primećujem da je povukao na oca. Liči na majku i hvala bogu da je tako, ali karakter ima na mene", ponosan je Bane. Kaže da je rano da razmišlja o tome čime će se njegov sin baviti kad poraste, ali mu pevanje neće preporučiti.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track