NOVI SUKOB: Stojke zabranio Bojani da vozi njihovog sina!
Foto: Dragan Kadić

Vladimir Stojković besan na bivšu ženu

NOVI SUKOB: Stojke zabranio Bojani da vozi njihovog sina!

Stars -
Golman smatra da Rajićeva nije dobar vozač i zapretio joj da će je prijaviti policiji ako ponovo bude upravljala autom dok je mali Lav na zadnjem sedištu

Nakon što su se razveli, pa se javno „pljuvali“ i razvlačili po sudovima, Bojana Rajić i Vladimir Stojković ponovo su zaratili.Ovoga puta su se sukobili jer je golman zabranio bivšoj ženi da u automobilu vozi njihovog troipogodišnjeg sina Lava.Preteće porukeNaime, manekenka je tek nedavno položila vozački ispit, pa Vladimir smatra da još nije iskusna u upravljanju vozilom da bi mogla da vozi Lava. Kako tvrde izvori bliski bivšem paru, golman, koji se još uvek sudi sa Bojanom u slučaju „brava“, bivšoj je poslao preteću poruku, u kojoj joj obećava da će je prijaviti policiji ako čuje da je Lav bio u kolima dok je ona bila za volanom.- Bojana tek nekoliko meseci ima dozvolu, a sebe je nedavno častila „audijem“, što se Stojketu uopšte nije svidelo. Zabrinut za bezbednost sina, on je bivšoj ženi poslao poruku, u kojoj je psuje i preti da će joj namestiti policijsku poteru ako čuje da vozi njihovog sina - kaže naš izvor.Bojana se na njegove pretnje nije obazirala, već radi kao i ranije. Ona smatra da niko, pa ni Stojke nema prava da joj zabranjuje da vozi Lava.

Radi po svom... Bojana sa sinom
Radi po svom... Bojana sa sinom

Nema komentar- Rajićeva je sigurna u sebe kao vozača. Da misli da ne ume da vozi, sigurno je da dete ne bi stavljala u kola - završava naš izvor.Pozvali smo manekenku i vlasnicu dva butika u Beogradu, ali nam se ona nije javljala na telefon, dok je Stojke, saslušavši naše pitanje, kratko poručio:- Nemam šta tu da komentarišem.Bojana je prošle godine uhvaćena kako vozi neregistrovani „mercedes“ bez vozačke dozvole. Policija joj je tada skinula tablice sa vozila, a mnogi su postavili pitanje kako je uspela do tada da upravlja vozilom bez položenog ispita a da za to ne odgovara. Ubrzo posle ovog incidenta, Rajićeva se upisala u auto-školu i položila vozački ispit.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track