SKANDAL U KUĆI GOCE BOŽINOVSKE: Mirko se posvađao sa majkom i napustio porodični dom!
Foto: Damir Dervišagić

Iselio se

SKANDAL U KUĆI GOCE BOŽINOVSKE: Mirko se posvađao sa majkom i napustio porodični dom!

Stars -
Goca je poludela kada je videla da se Mirko podignutih ruku u kojima je držao viski veseli, a da je na taj dan bio na groblju i davao pomen ocu

U domu Goce Božinovske ovih dana vlada haos. Pevačica se pre desetak dana žučno posvađala sa sinom Mirkom, zbog čega se on spakovao i napustio porodičnu kuću. Svađa je nastala kada je Goca videla fotografije u novinama na kojima se njen sin veseli, ali i bije u diskoteci, i to na dan ubistva njegovog oca Zorana Šijana.

Goca je poludela kada je videla da se Mirko podignutih ruku u kojima je držao viski veseli, a da je na taj dan bio na groblju i davao pomen ocu. Tada je izbila svađa i razmena teških reči, bilo je zaista strašno. Čak su i komšije mogle da čuju kako se svađaju i urlaju. Ubrzo nakon verbalnog sukoba sa mamom, Mirko se spakovao i napustio kuću - govori za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.Kako saznajemo, neposredno pre svađe sa majkom, ostavila ga je i verenica Neda Grubić, koja je bila revoltirana što se na slikama vidi kako ga grli izvesna crnka. Sve ove svađe potresle su Šijanovog naslednika, koji je odlučio da se izoluje i osami na neko vrme tako što je iznajmio sobu u jednom hotelu.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Mirkom. "Posvađali smo se malo, posle je mami bilo krivo, ali i meni. Bio sam kod druga nekoliko dana, ali sam se vratio kući. Ta svađa sa Nedom je prolazna i znam da će biti sve u redu", rekao je Mirko, ne poričući da je između njega i majke došlo do svađe.

Ono što takođe potvrđuje priču da je vezi sa Nedom došao kraj je i činjenica da se bez nje pojavio na rođendanu Veljka Ražnatovića pre nekoliko dana te da je nakon rođendana uživao u diskoteci sa društvom, dok od Nede nije bilo ni traga ni glasa.

Mirko sa sestrom Jelenom, foto Fejsbuk
Mirko sa sestrom Jelenom, foto Fejsbuk

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track