BORA ĐORĐEVIĆ: Pobegao sam iz bolnice na kratko!
Foto: Marina Lopicic

NEOPHODAN

BORA ĐORĐEVIĆ: Pobegao sam iz bolnice na kratko!

Stars -
Pobegao sam iz bolnice da bih snimio "Pinkove zvezde", rekao je roker

Bora Đorđević vraća se u žiri "Pinkovih zvezda"! Pesnik, kompozitor, pevač i vođa „Riblje čorbe“, u utorak je na dan izašao iz bolnice, u kojoj se nalazi skoro mesec dana zbog upale pluća, kako bi se pridružio Ceci Ražnatović, Harisu Džinoviću, Marini Tucaković i Miroslavu Iliću na snimanju novih emisija muzičkog takmičenja Pinka. Mada je bilo najavljeno da će Borino mesto u crvenoj stolici zauzeti Željko Joksimović, petočlani žiri "Pinkovih zvezda" u četvrtak je u studiju u Šimanovcima bio u starom sastavu.

"Pobegao sam iz bolnice da bih snimio "Pinkove zvezde". Zvao me je Željko Mitrović, kazao da sam im neophodan. U ponedeljak su snimljene dve emisije sa Joksimovićem, a ja sam sad snimio još dve. Bolest se povukla 80 odsto, nije bilo ništa ozbiljno, samo upala pluća. Dobro sam, preživeću, obećavam!", rekao je Bora.

Bora Čorba će do petka biti u bolnici, a već u subotu, 20. decembra, nastupiće sa "Ribljom čorbom" u Temišvaru na koncertu povodom rušenja režima Nikolaja Čaušeskua.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

"Neće biti previše naporno", ističe Bora.

"Sviraćemo sat vremena, a nastupiće i Bajaga i "Instruktori". Dovoljno je da se pojavim na bini i kažem: "Dole, komunizam!"

Dan kasnije, 21. decembra, srpska rok grupa sviraće u Domu Vojske u Nišu, dok će za Novu godinu nastupiti u Beogradu ili Boru. Na pitanje da li će se posle ovih koncerata vratiti u bolnicu, Bora Đorđević kaže:

"Zavisi od toga kako ću se osećati i šta će reći doktori. Išao sam na još neka ispitivanja. Ne znam kako se to zove. Gurali su mi u nos cevčicu, skroz do pluća. Trajalo je čitavu večnost. Ništa gore nisam osetio u životu. Samo da se rešim lekara, da im izađem iz šaka, bez obzira na to što sam im mnogo zahvalan jer su mi pomogli", zaključuje Bora.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track