Najnovije vesti

KATARINI GRUJIĆ UGROŽENA KARIJERA: Preživljavam pakao, izgubila sam glas!

Posle operacije

KATARINI GRUJIĆ UGROŽENA KARIJERA: Preživljavam pakao, izgubila sam glas!

Stars
Zvezda „Granda“ nije slušala savete lekara da posle hirurškog zahvata ne sme ni da priča, a kamoli da peva, zbog čega je svoj povratak na scenu dovela u pitanje

Katarina Grujić (22) ni četiri meseca posle operacije polipa na glasnim žicama nije povratila glas!

Pevačka karijera mlade Beograđanke stagnira baš kada je trebalo da iskoristi prepoznatljivost koju je stekla u „Zvezdama Granda“ i snimi prvi album.

"Ne mogu samo da ćutim, a znam da bi trebalo. Doktori su me savetovali da ne pričam mnogo i da nikako ne vičem", jedva je izustila Kaća i zamolila nas da komunikaciju nastavimo u pisanoj formi.

U SMS-ovima zgodna crnka opisala nam je strahove s kojima se borila pre i posle operacije.

"Kad sam čula da je operacija neminovna, jedva sam pobedila ogroman strah. To me je slomilo! Nisam se plašila ni bola ni noža, već sam brinula da li ću moći da pevam posle operacije. Preživljavam pakao! Ovo mi je najgori period u životu. Glasne žice su u šoku od operacije i treba vremena da povrate svoju funkciju. Svakodnevno idem u Klinički centar kod logopeda na vežbe i, srećom, primećuje se boljitak", ističe Kaća.

Iako ne mora da brine o egzistenciji jer su je imućni roditelji materijalno obezbedili, Katarina kaže da bi bila nesrećna ukoliko bi morala da prekine estradnu karijeru.

(Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...