Maja Berović: Nemam kućne pomoćnice, sama spremam kuću!
Foto: Printscreen

Organizovana

Maja Berović: Nemam kućne pomoćnice, sama spremam kuću!

Stars -
Ja sam ti od onih žena koje ne vole da joj neko drugi rasprema po kući. Ja najbolje znam gde mi se šta nalazi, ako ja to raspremim i ne bih mogla podneti da mi neko pretura po kući i radi kako njemu to odgovara, kaže pevačica

Pevačica koja se ne gura previše u medije, nego radi svoj posao i nastupa svakog vikenda, svakako je Maja Berović.

Oni koji je poznaju, kažu da je prilično ljubazna i da sa obe noge čvrsto stoji na zemlji, što nije baš svojstveno zvezdama na našoj estradi. Dokaz za sve napisano je i razgovor koji smo čuli nedavno na jednom snimanju u kom se Maja poverila jednoj koleginici kako joj je ostao haos u kući. Maja je pričala kako je započela generalno spremanje kuće, koje će morati da završi po povratku sa snimanja.

S obzirom na to da nas je zanimalo zašto ne zaposli kućnu pomoćnicu i ne razmišlja o tome, pevačica nam je rekla sledeće:

"Ja sam ti od onih žena koje ne vole da joj neko drugi rasprema po kući. Ja najbolje znam gde mi se šta nalazi, ako ja to raspremim i ne bih mogla podneti da mi neko pretura po kući i radi kako njemu to odgovara. Naravno ne mislim da je loše ako neko ima pomoć u kući, ali ja ipak najviše volim kada ja to radim u svom domu", rekla je raspoloženo Maja.

Od kako je izdala novi cd, Maja je često na nekim snimanjima, a kroz razgovor nam je priznala bez obzira sto u narednih desetak dana svako veče ima koncert, nađe vremena i za redovan trening i kuvanje.

(Opera 17)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track