MATEJA KEŽMAN: Krio sam Emiliju od svingera u Holandiji!
Foto: Dado

Slao ženu vikendom kući

MATEJA KEŽMAN: Krio sam Emiliju od svingera u Holandiji!

Stars -
Vikendom su fudbaleri i njihove supruge imali običaj da se toliko napiju da dođe do razmenjivanja partnera, a takav mentalitet je sportisti bio neprihvatljiv

Mateja Kežman, nekadašnji fudbaler, napisao je autobiografiju "Samo mi Bog može suditi" u kojoj je opisao svoju karijeru ali i detalje iz privatnog života. Govori o braku i sreći koju su mu doneli naslednici, a s bivšom ženom Emom ima troje dece.Emilija i Mateja su počeli da se zabavljaju kada je on bio igrač u Pirotu. Kežman je tada imao 16 godina. Bili su 12 godina u braku. U autobiografiji piše o tome kako se kao mlad fudbaler u Pirotu zaljubio u Emiliju, s kojom će se kasnije i oženiti i koja će mu podariti ćerku Aleksandru i sinove Lazara i Jakova.

"Emilija mi je rodila tri anđela. Ona je divna majka, žena posvećena deci. Ona je veliki borac i zbog mojih obaveza uglavnom je sama brinula o njima. Nikada o njoj ne bih rekao ništa loše", napisao je Mateja.

Kežman otkriva i da mu je bilo jako teško da se privikne na način života u Holandiji kada je prešao da igra za tamošnji klub PSV. Piše kako su vikendom fudbaleri i njihove supruge imali običaj da se toliko napiju da dođe do razmenjivanja partnera. Takav mentalitet je našem sportisti bio stran i neprihvatljiv. Zato je, kako piše, najčešće vikendom bio primoran da suprugu Emiliju šalje u Pirot kod roditelja kako bi sačuvao brak.

Foto: PR
Foto: PR

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja