GRAND MAGAZIN ISTRAŽUJE: Da li prvi utisak ima drugu šansu?

Gledanje u oči

GRAND MAGAZIN ISTRAŽUJE: Da li prvi utisak ima drugu šansu?

Stars -
Voditeljke Grand magazina Ivana Đorđević i Maja Nenadić pokušaće da sa gostima u studiju u ponedeljak od 12h pa do 16 sati daju odgovore na ova pitanja

Može li se naučiti kako da ostavite dobar utisak na nekoga? Da li prvi utisak o nekome ume da prevari ili je nepogrešivo tačan? Šta o nekome govori stisak ruke, garderoba, frizura, ponašanje, način na koji govori ili se smeje?

Da li je prvi utisak najvažniji kada je u pitanju ljubav na prvi pogled? Šta odbija, a šta privlači ljude prilikom prvog susreta oči u oči?

Voditeljke Grand magazina Ivana Đorđević i Maja Nenadić pokušaće da sa gostima u studiju u ponedeljak od 12h pa do 16 sati daju odgovore na ova pitanja.

Gosti emisije biće Danijela Karić Martać, modni kreator Igor Srzić, Ljiljana Čakić, dizajnerka nakita, ali i Drago Kecman iz KUD-a Španac koji slavi 60 godina postojanja i Daša iz Legendi. Pored obilja muzike i priloga iz sveta estrade i sporta, u emisiju se uključuju i gledaoci Grand narodne televizije. Muzička ličnost dana u ponedeljak biće Peđa Medenica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track