(FOTO) Seka Aleksić podelila paketiće deci sa posebnim potrebama
Foto: PR

Još jednom pokazala svoju humanst

(FOTO) Seka Aleksić podelila paketiće deci sa posebnim potrebama

Stars -
Ne može da vas ne gane osmeh na licu ove dece. Posebno sam ponosna na to što su i oni meni nešto darovali. Od ove divne dečice sam dobila svoj portret, koji će zauzeti posebno mesto u mom domu, ali i srcu, rekla je pevačica

Seka Aleksić pored snimanja novog CD-a, nastupa koje skoro svakodnevno ima ovih dana, ne zaboravlja i uvek nađe vremena da bude humana.

Popularna pevačica darovala je deci sa posebnim potrebama novogodišnje paketiće. U pitanju su deca humanitarne organizacije Novi Beograd, čiji je slogan: "Jednaka šansa za sve".

Iako nije bila raspoložena previše da priča o tome, jer nikada svoje humanitarne akcije nije objavljivala na sva zvona, Seka je kratko prokomentarisala: "Ne može da vas ne gane osmeh na licu ove dece. Posebno sam ponosna na to što su i oni meni nešto darovali. Od ove divne dečice sam dobila svoj portret, koji će zauzeti posebno mesto u mom domu, ali i srcu. Najveća je nagrada usrećiti nekog i niko od nas to ne bi trebalo da zaboravi. Trebalo bi to da radimo češće i da se ne vežemo samo za praznike. Svako od nas, na bilo koji način može biti human", rekla je Seka.

Kako je bilo na dodeli paketića i koliko je Seka obradovala ovu dečicu, najbolje govore fotografije koje su pred vama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track