BANE MOJIĆEVIĆ ODGOVORIO: Ne zanima me šta Marija Mihajlović misli!
Foto: Damir Derv

Ne bavi se pričama

BANE MOJIĆEVIĆ ODGOVORIO: Ne zanima me šta Marija Mihajlović misli!

Stars -
Bane je vrlo skromno objasnio da još uvek ne može da definiše osećanja zbog pobede, ali je istakao da ga ne zanimaju glasine koje kruže

Pobednik druge sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Bane Mojićević, je progovorio o tome što je Marija Mihajlović u finalnoj večeri poslala otvoreno pismo kojim je objasnila zbog čega nije bila na mestu žirija u nedelju uveče.

Bane je vrlo skromno objasnio da još uvek ne može da definiše osećanja zbog pobede, ali je istakao da ga ne zanimaju glasine koje kruže.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje", rekao nam je Bane. "Mene glasine ne dotiču. Takođe, ne komentarišem šta je i kako je neko nešto uradio. Mene to ne zanima. Ja sam siguran samo u svoja osećanja i uvek slušam šta mi srce kaže".

Da podsetimo, Marija je više puta u medijima istakla da "Grand produkcija" favorizuje Baneta i da je zbog toga on u prednosti u odnosu na ostale takmičare. Direktor Saša Popović je oštro demnatova te tvrdnje, tražeći od Prve televizije i produkcije Emotion da Mariju uklone sa mesta žirija. Iako je ona i posle toga uredno obavljala svoju funkciju u nedelju uveče se nije pojavila u finalu.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track