IZA KULISA TLZP: Jelena Gavrilović ima sjajnu guzu
Foto: Damir Dervisagic

Ovo niste videli

IZA KULISA TLZP: Jelena Gavrilović ima sjajnu guzu

Stars -
Ona je toliko bila usmerena na svoj nastup da čak nije ni primetila da joj je zadnjica sevnula u kadru dok su joj nameštali bubicu pred izlazak na scenu, i to u nezgodnoj pozi

U finalnoj večeri šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ na televiziji Prva iza kamera je bilo uzbudljivije nego što se moglo videti na sceni.Takmičarka Jelena Gavrilović se trudila da što bolje odradi provokativni nastup kontraverzne pop zvezde Majli Sajrus.

Ona je toliko bila usmerena na svoj nastup da čak nije ni primetila da joj je zadnjica sevnula u kadru dok su joj nameštali bubicu pred izlazak na scenu, i to u nezgodnoj pozi. Ispod tigrastog ogrtača zabelele su se njene gaćice, koje su virile iz njene pozadine. Nešto kasnije, Jelena se u tom vešu pojavila i na sceni.Ova mlada glumica je sjajno dočarala lik Majri Sajrus i pobrala sve komplimente. Ona je na kraju nastupa pocepala majicu, ali joj se peh s grudima nije dogodio. Čvrsto je ruke držala preko njih sve dok joj organizatori ponovo nisu doneli ogrtač. Na kraju je Jelena zauzela četvrto mesto.(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track